1600 af ile nasıl drop yedin dostum ? 2060 da hissedilmeyecek kadar az darboğaz yapan bir işlemci parçalarında sorun olmasın?FPS TESTLERİMİN HEPSİNİ 1080P İLE YAPIYORUM!
Ultra: 75-90 fps
Low: 30**-150 fps
*ÖNEMLİ NOT : 1650S ve Ryzen 5 1600 AF ile yapılmıştır.
**ÖNEMLİ NOT 2: Low grafik ayarında çok fazla drop yedim.Önermiyorum!!!
Drop yemen de normal bir şey değil parçalarını bir kontrol ettirmeni tavsiye ederim.Postun tamamını okumadın sanırım.
Hocam diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok bir tek Fortnite'da oldu.1600 af ile nasıl drop yedin dostum ? 2060 da hissedilmeyecek kadar az darboğaz yapan bir işlemci parçalarında sorun olmasın?
Diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok.Sadece Fortnite'da oldu.30 ? Nasıl yani.Dostum parçalardan birinde sorun var sanırım.Low ayarlarda 30fps alan ilk seni duyuyorum parçaları değiştirmeni öneriyorum.
Low ayarlara alınca yemen normal sayılabilir, low alınca ekran kartı doğru dürüst kendini hiç kullanmıyor ve tüm yük işlemciye biniyor, 1600 AF tek çekirdek performansı ise pek iyi değil 3500x,3600'e göre. Bu 8 GB ram ile de birleşince drop oluyor bu oyunda. Ultrada olmuyor çünkü kart çoğu yükü üstleniyor ve 1650 super gayet iyi bir kart olduğu için Fornite'ın güzelce hakkından geliyor 8 GB ram ile güzelce oynuyorsun.Öyle olsa ultrada da yerdim.
Bilginizden faydalanmak isterim. 1600Af 1660s ile lol veya valorantta yaşama ihtimalim var mı 8gb ram yineLow ayarlara alınca yemen normal sayılabilir, low alınca ekran kartı doğru dürüst kendini hiç kullanmıyor ve tüm yük işlemciye biniyor, 1600 AF tek çekirdek performansı ise pek iyi değil 3500x,3600'e göre. Bu 8 GB RAM ile de birleşince drop oluyor bu oyunda. Ultrada olmuyor çünkü kart çoğu yükü üstleniyor ve 1650 super gayet iyi bir kart olduğu için Fornite'ın güzelce hakkında geliyor 8 GB RAM ile güzelce oynuyorsun.
Yaşamazsın hocam, o oyunlar oyun bile değil düşük gereksinimleri var 1660 super ile high ayarlarda sıfır kasma sıfır drop ile güzelce oynarsın.Bilginizden faydalanmak isterim. 1600Af 1660s ile lol veya valorantta yaşama ihtimalim var mı 8gb RAM yine
Peki gta 5 te drop yaşar mıyım çünkü illet bir laptop kullanıcısıyım ve düşük fpsden çok drop insanı sinir ediyor pc toplayacam en ufak bi soru işareti kalmasın istiyorum tesekkurlerYaşamazsın hocam, o oyunlar oyun bile değil düşük gereksinimleri var 1660 super ile high ayarlarda sıfır kasma sıfır drop ile güzelce oynarsın.
Yaşamazsın hocam, 90-95 fps civarı güzelce high ayarlarda oynarsın.Peki gta 5 te drop yaşar mıyım çünkü illet bir laptop kullanıcısıyım ve düşük fpsden çok drop insanı sinir ediyor PC toplayacam en ufak bi soru işareti kalmasın istiyorum tesekkurler