Dostlar psudan böyle bir ses çıkıyor nedeni nedir sizce? Ekran kartını takmadan çektim videoyu arkadaşıma yollayacaktım o da game garajdan almış.
Evet farkındayım ama uyuz oldum çok neden kaynaklı ki acaba internette de hiç benzerini bulamadımGarantiye yollamayı deneyebilirsiniz ama pek sorun çıkartacağını sanmam.
Evet ama ekran kartı takılı değil sistem en fazla 30 derecede çalışıyordur birde sesi fullerseniz daha iyi anlarsınız uyuz etti,ağır yükte çok ses çıkaracağını düşünüyorum.Çok anormal bir ses değil aslında.
hocam coil whine sesi çok dinledim ama bu zzzz şeklinde değil,sanki psu fanı bir yere sürtüyormuş gibi garipBüyük ihtimal Coil Whine. Bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ama garantiye gönderebilirsiniz.
O zaman üstünde bir kablo falan var mı ona bakın ama bence o Coil Whine.hocam coil whine sesi çok dinledim ama bu zzzz şeklinde değil,sanki psu fanı bir yere sürtüyormuş gibi garip
bakıcam yarın yarından sonra en geç dönerim coil whinesa değişim yaptırtırım ama bana coil whine sesi gibi gelmediO zaman üstünde bir kablo falan var mı ona bakın ama bence o Coil Whine.
öyle yapmayı düşünüyorumGamegaraja gönderin. Yardımcı olacaklardır.
bekliyorum hocam kulağınızı yakınlaştırmanız yeterli psuya duyuluyor rahatçaBende de aynı sistem var bi bakim.
Yok hocam ses bendebekliyorum hocam kulağınızı yakınlaştırmanız yeterli psuya duyuluyor rahatça
anladım ama acaba geri göndersem mi bilemedim :/ hep benim başıma geliyor çok şanssızımYok hocam ses bende