- Konu Sahibi Konu Sahibi
O normal haldeki resmiAnormal değil 7000 MHz.
O normal haldeki resmiAnormal değil 7000 MHz.
Öyleyse garip bir anormallik var. İşlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcı birkaç sürücüyü yanlış kurmuştur.700 MHZ işlemci hızından bahsediyoruz hocam. ram değil.
İşlemciler sürücüsüz çalışmıyor muydu sanki? tamamen yanlış hatırlıyor olabilir. ama birisinin işlemcilerin sürücüye ihtiyacı yok dediğini hatırlıyorum.Öyleyse garip bir anormallik var. İşlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen kullanıcı birkaç sürücüyü yanlış kurmuştur.
İşlemciden dolayı değil. Sistem sürücüleri, programları, ayarları..İşlemciler sürücüsüz çalışmıyor muydu sanki? tamamen yanlış hatırlıyor olabilir. ama birisinin işlemcilerin sürücüye ihtiyacı yok dediğini hatırlıyorum.
Geforce Experience'ı ss alıp atabilir mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3D Ayarlarını.
işlemci için sürücüye gerek yok hocamİşlemciler sürücüsüz çalışmıyor muydu sanki? tamamen yanlış hatırlıyor olabilir. ama birisinin işlemcilerin sürücüye ihtiyacı yok dediğini hatırlıyorum.
Ayarlar birazcık daha iyi yapsada yine drop giriyorAlıntıyı görüntüle
3D Ayarlarını böyle yapabilir mi?
Belki düzeltir. normalde fps artıyor bunları yapınca. ama drop probleminide çözebilir belki.
Aida64 testi yapabilir mi? Birde QuickCPU uygulamasını deneyebilir mi?
Program ile olmaz onlar tek tek de zor olmaz ayrıca çok az driver var.En yükseğe aldık drop azaldı kullanımlar düzeldi fakat öncekine göre daha az da olsa drop var. Yazılımsal olma ihtimali var mı
Zaten o modda ve driverlar için hangi programı önerirsiniz teker teker yapmak zor oluyor