Neler Yeni

Ara sıra gelip geçmeyen kalp ağrısı

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Teknik destek ve yatırım
Ben liseye kadar dolar bilmezdim şimdi sokaktaki çocuk güncel kur biliyor
Bizede Malboro Toch blue içip çalışmaya devam oluyor ottan saçma sebeplerden hayatımız zorlaşıyor şaka gibi

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bizede Malboro Toch blue içip çalışmaya devam oluyor ottan saçma sebeplerden hayatımız zorlaşıyor şaka gibi
Geçer diyip zaman geçiriyoruz çare yok tütüne devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman baba ne zaman mezara girince mi

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zaman baba ne zaman mezara girince mi
Usta geçmiyor ki ya valla benim bu ağrı gidiyor ölecekmiş gibi hissediyom bazen gözlerimde nabzjmin atışını hissediyorum kafamda falan

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Usta geçmiyor ki ya valla benim bu ağrı gidiyor ölecekmiş gibi hissediyom bazen gözlerimde nabzjmin atışını hissediyorum kafamda falan
O normal olabilir bende de oluyor ara sıra ya da ikimiz de bitiğiz. Afedersin burnum ....tan çıkmıyor 6 ayda 3 çeşit enfeksiyon yaşadım. Şuan üst solunum yolu enfeksiyonundayım ilaçları aldım akşam 8de. Şuan karın ağrısından uyuyamıyorum sabah 6da kalkıp işe gidecem. Ya öleceksek ölelim sürünmek zoruma gidiyor

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Merhabalar benim bazen kalbim feci şekilde ağrıyor sonra hastaneye gidiyorum ama bir sonuç alamıyorum 2 kere gittim ikisinde de sonuç çıkmadı bir acı var ama sonuç yok sıkışma ve batma gibi açıklıyım . Bazen yolda yürüyemiyorum şuanda ağrımaya başladı ama gittiğimde yine hiç bir şey çıkmayacağına adım kadar eminim.
Sevdiğin Biri Vardır Ondandır Hocam :peepokalp:

Resdly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Resdly
İlgilendiği Kategoriler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bazen durduk yere oluyor bı tık fazla kiloluyum ama öyle nasıl diyim aşırı yorulan biri değilim ciğerlerim öyle hemen hemen bitmez

Bikere Kas Enzimi fazla çıktı demişlerdi ama nereye gideceğim?

Yani dediğim gibi bazen ayakta durmakta zorlanıyorum 95KG 183 um aşırı koşan biri değilim yüzme sporu ile ilgileniyorum nedenini bilmiyorum sürekli ağrıyor hatta bunu yazarken yatmaktayim şuan bile ağrıyor

Reflü değil hocam öyle yanma gibi bir durum yok sadece kalbin olduğu kisimda ağrı var ama en iyisini doktorlar bilir reflü olup olmadığını kontrol ettirmem için nereye gitmem gerek?
doktor değilim bende çok anlamıyorum dediğim gibi önceden bendede varda hala azda olsa var doktor kalpte sıvı birikmiştir demişti ama bişey çıkmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,335
Üyeler
163,295
Son üye
Galahad1
Top Bottom