Araba Alacağım Tavsiye ve Öneri İstiyorum

tek kullanacagım ara sıra aile işleri olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atarmısın belirttigim bütçede 2020 model ve üstü bulamadımda ben
Hocam biraz baktım 1.4 turbolar bulunabiliyor ama 2019-2020 olarak iç konsolu sizi tatmin etmeyebilir. Önerim corsadan devam etmeniz tercihleriniz arasında.

Farkı anlarsınız, tabi ki de astra daha güçlü ama ben tamamen iç konsol olarak daha yeni havası istediğinizi düşünüyorum o fiyatlara corsa bakabilirsiniz.

1.6 egea al kardeşim 1.3 neden alasın, 1.6 ile hem daha az yakarsın hem daha fazla güç kullanırsın

Şehir içi kullanacaksan dizel al. 1.2 - 1.3 turbo benzinli araçlar uzun yolda iyi ama şehir içi fazla yakar özellikle dur kalk trafikte 10L altını görmezsin

Yanına bilgili birini alıp arabayı yakından gör. Tavsiye üzerine alınmaz. Kötü sürprizler olabilir.

1.6 egea al kardeşim 1.3 neden alasın, 1.6 ile hem daha az yakarsın hem daha fazla güç kullanırsın
100 bin fiyat farkı var yoksa bende 1.6 isterim

Peugeot 301 gerçekten güzel araba, ayrıca çok az yakar
teşekkürler bakacagım onada

Hocam biraz baktım 1.4 turbolar bulunabiliyor ama 2019-2020 olarak iç konsolu sizi tatmin etmeyebilir. Önerim corsadan devam etmeniz tercihleriniz arasında.

Farkı anlarsınız, tabi ki de astra daha güçlü ama ben tamamen iç konsol olarak daha yeni havası istediğinizi düşünüyorum o fiyatlara corsa bakabilirsiniz.
yok hocam attıgınız astrada olur konsolu fena değil corsaya göre bi tık eski gözüküyor ama sorun değil teşekkürler bakacağım attıgınızada

100 bin fiyat farkı var yoksa bende 1.6 isterim

teşekkürler bakacagım onada

yok hocam attıgınız astrada olur konsolu fena değil corsaya göre bi tık eski gözüküyor ama sorun değil teşekkürler bakacağım attıgınızada
Hayırlısı olsun hocam, viraj tutuşu falan güzeldir astranın bende de 1.3cdti 2012 hb sport var.

i20 en iyi seçenek

Şehir içinde kullanacaksan çok arabadan anlayan birisi değilim. Ama Dizelden kesinlikle uzak dur. Şehir içinde dizel araba dur kalklarla çok yorulur ve sana ara ara masraf çıkartır. Düşük motorlu benzinli bir araba bakmanda fayda var. Zaten 2020 modelden aşağısını düşünmüyorsan söylediğin fiyata anca fiat egea bulunur. Ben fiat'dan uzak durma taraftarıyım. Hyundai i20 gerçekten senin için çok güzel bir tercih olur başlangıç aracı olarak diyebilirim.

Şehir içinde kullanacaksan çok arabadan anlayan birisi değilim. Ama Dizelden kesinlikle uzak dur. Şehir içinde dizel araba dur kalklarla çok yorulur ve sana ara ara masraf çıkartır. Düşük motorlu benzinli bir araba bakmanda fayda var. Zaten 2020 modelden aşağısını düşünmüyorsan söylediğin fiyata anca fiat egea bulunur. Ben fiat'dan uzak durma taraftarıyım. Hyundai i20 gerçekten senin için çok güzel bir tercih olur başlangıç aracı olarak diyebilirim.
yorumların ve fikrin için teşekkür ederim hocam i20de mantıklı olabilir şuan aklımda corsa,astra,i20 var bakalım detaylıca araştırmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier
Geri