Neler Yeni

Araba Alacağım Tavsiye ve Öneri İstiyorum

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yüksel
tek kullanacagım ara sıra aile işleri olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

link atarmısın belirttigim bütçede 2020 model ve üstü bulamadımda ben
Hocam biraz baktım 1.4 turbolar bulunabiliyor ama 2019-2020 olarak iç konsolu sizi tatmin etmeyebilir. Önerim corsadan devam etmeniz tercihleriniz arasında.

Farkı anlarsınız, tabi ki de astra daha güçlü ama ben tamamen iç konsol olarak daha yeni havası istediğinizi düşünüyorum o fiyatlara corsa bakabilirsiniz.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,103
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
1.6 egea al kardeşim 1.3 neden alasın, 1.6 ile hem daha az yakarsın hem daha fazla güç kullanırsın

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Şehir içi kullanacaksan dizel al. 1.2 - 1.3 turbo benzinli araçlar uzun yolda iyi ama şehir içi fazla yakar özellikle dur kalk trafikte 10L altını görmezsin

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Alihan YILMAZ
Yanına bilgili birini alıp arabayı yakından gör. Tavsiye üzerine alınmaz. Kötü sürprizler olabilir.

osman.247

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Osman Kaya
Peugeot 301 gerçekten güzel araba, ayrıca çok az yakar

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Ödemiş
1.6 egea al kardeşim 1.3 neden alasın, 1.6 ile hem daha az yakarsın hem daha fazla güç kullanırsın
100 bin fiyat farkı var yoksa bende 1.6 isterim

Peugeot 301 gerçekten güzel araba, ayrıca çok az yakar
teşekkürler bakacagım onada

Hocam biraz baktım 1.4 turbolar bulunabiliyor ama 2019-2020 olarak iç konsolu sizi tatmin etmeyebilir. Önerim corsadan devam etmeniz tercihleriniz arasında.

Farkı anlarsınız, tabi ki de astra daha güçlü ama ben tamamen iç konsol olarak daha yeni havası istediğinizi düşünüyorum o fiyatlara corsa bakabilirsiniz.
yok hocam attıgınız astrada olur konsolu fena değil corsaya göre bi tık eski gözüküyor ama sorun değil teşekkürler bakacağım attıgınızada

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yüksel
100 bin fiyat farkı var yoksa bende 1.6 isterim

teşekkürler bakacagım onada

yok hocam attıgınız astrada olur konsolu fena değil corsaya göre bi tık eski gözüküyor ama sorun değil teşekkürler bakacağım attıgınızada
Hayırlısı olsun hocam, viraj tutuşu falan güzeldir astranın bende de 1.3cdti 2012 hb sport var.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Burak
i20 en iyi seçenek

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Hakan AĞCA
Şehir içinde kullanacaksan çok arabadan anlayan birisi değilim. Ama Dizelden kesinlikle uzak dur. Şehir içinde dizel araba dur kalklarla çok yorulur ve sana ara ara masraf çıkartır. Düşük motorlu benzinli bir araba bakmanda fayda var. Zaten 2020 modelden aşağısını düşünmüyorsan söylediğin fiyata anca fiat egea bulunur. Ben fiat'dan uzak durma taraftarıyım. Hyundai i20 gerçekten senin için çok güzel bir tercih olur başlangıç aracı olarak diyebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Ödemiş
Şehir içinde kullanacaksan çok arabadan anlayan birisi değilim. Ama Dizelden kesinlikle uzak dur. Şehir içinde dizel araba dur kalklarla çok yorulur ve sana ara ara masraf çıkartır. Düşük motorlu benzinli bir araba bakmanda fayda var. Zaten 2020 modelden aşağısını düşünmüyorsan söylediğin fiyata anca fiat egea bulunur. Ben fiat'dan uzak durma taraftarıyım. Hyundai i20 gerçekten senin için çok güzel bir tercih olur başlangıç aracı olarak diyebilirim.
yorumların ve fikrin için teşekkür ederim hocam i20de mantıklı olabilir şuan aklımda corsa,astra,i20 var bakalım detaylıca araştırmam lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,495
Üyeler
166,547
Son üye
thecompas
Top Bottom