Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,696
geçen baba oğlu vuran dayı geldi aklıma ondan bir şey çıkmadıysa sen unutGaleriyi kurşunlatın. Mahkemeyle'de bir şey kazanamazsınız, adamlar size imza attırmışlar.
geçen baba oğlu vuran dayı geldi aklıma ondan bir şey çıkmadıysa sen unutGaleriyi kurşunlatın. Mahkemeyle'de bir şey kazanamazsınız, adamlar size imza attırmışlar.
Eğer hukuki bir aksiyon alacaksan olayı soğutmadan harekete geç. Araç neydi hocam ne kadar para verdiniz?Sen bu arabaya bin elime başka araba gelince veriyim diyor
Hukuki süreç avukatımla görüştüm en az 9 ay diyor. 9 ay sonucunda haksız çıkarsan birde bir ton masraf. Ben şirket açtım şirkete araba lazım. Paranın büyüklüğü değil sonuçta cebimdeki son parayı verip aldım. 400 bin TL para verdim büyük bir para değil eyvallah ama şuan benim son param olduğu için önemli bir miktar. İnsanlıktan ümidimi kesmiştim artık garantiledim. Hakkım geçtiyse haram ediyorum.Eğer hukuki bir aksiyon alacaksan olayı soğutmadan harekete geç. Araç neydi hocam ne kadar para verdiniz?
Experi kendin yaptıysan ve experden aldığın belgeden farklı çıktıysa exper suçlu olur zararını karşılar ama adamın dediğine güvenip test falan yapmadıysan sorumluluk sana ait ikiye bölünmüş araba bile verse sen kabul ettiysen galerici haklı oluyor.Merhaba, dün bir galeriden araç satın aldım. Km bilgisi yalan, değişen yalan, exper raporu yalan, hasar kaydı yalan. Adamın söylediği her şey yalan çıktı. Ayrıca tüm bunları kabul ettiğime dair (baktım, araştırdım, inceledim, sorumluluklar tarafıma ait diye.) sözleşme imzalattılar. Fakat böyle olduğunu bilmiyordum. Haklarım neler mahkemeye versem en az 9 ay sürecek. Geri versem paranın %10'u yanacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.Experi kendin yaptıysan ve adamın dediğinden farklı çıktıysa exper suçlu olur ama adamın dediğine güvenip test falan yapmadıysan sorumluluk sana ait ikiye bölünmüş araba bile verse sen kabul ettiysen galerici haklı oluyor.
400.000 TL için 10.000 TL exper yaptırmamak yanlış anlamada cahillik kardeşim bırak 400k yı 200k lık araba alırken bile yaptırılmarası gereken bir şey + bide sana kağıt imzalatmış buradan ayıkman gerekirdi zaten adam sana diyor ki benım exper yalan sen bu expertisi kabul ederek alıyon yanlış çıkarsa bu benden sorumlu değil diyor bas bas bağırmış adam zaten ben dolandırıcıyım diye neyse sağlık olsun eğerOnların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.
şu cümleden sonra sana müstahaktır. 400 bine araba alan adam 10 bin expere nasıl veremiyor?Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır adam 400bin tlyi kim bilir ne şartlarda biriktirdi. 400 bin tl şu zamanda minimum araç parası sanki lüks bir araç alınmış gibi konuşmayın.şu cümleden sonra sana müstahaktır. 400 bine araba alan adam 10 bin expere nasıl veremiyor?
Aracı almayı kabul ettiğin halinden ne kadar farkı var önemli olan o. Detay verirsen mantıklı olanı değerlendiririz.Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.