Araba alırken dolandırıldım yardım.

Galeriyi kurşunlatın. Mahkemeyle'de bir şey kazanamazsınız, adamlar size imza attırmışlar.
geçen baba oğlu vuran dayı geldi aklıma ondan bir şey çıkmadıysa sen unut

dava yoluna gidin neden bedavadan millete para kaptırasınız ki dava sonuçlanıncada maddi manevi tazminat davası açarsınız

bizde galeriden aldık almadan önce expere soktuk her şeyini imza falanda istemedi bizden sadece parayı verdikten sonra noterde imza attık o kadar experdede adamın dediği şeyler çıktı sadece arabanın bir köşesinde çizik çıktı ondada fiyattan düştü 10 lira ve adamın 30 dan fazla arabası vardı

her galericiden alınmaz demeyelimde böyle alel aceleye getiriyorsa size bir şey imzalattırıyorsa o yerden kaçın abi ister galerici olsun ister şahıs olsun

Eğer hukuki bir aksiyon alacaksan olayı soğutmadan harekete geç. Araç neydi hocam ne kadar para verdiniz?
Hukuki süreç avukatımla görüştüm en az 9 ay diyor. 9 ay sonucunda haksız çıkarsan birde bir ton masraf. Ben şirket açtım şirkete araba lazım. Paranın büyüklüğü değil sonuçta cebimdeki son parayı verip aldım. 400 bin TL para verdim büyük bir para değil eyvallah ama şuan benim son param olduğu için önemli bir miktar. İnsanlıktan ümidimi kesmiştim artık garantiledim. Hakkım geçtiyse haram ediyorum.

Merhaba, dün bir galeriden araç satın aldım. Km bilgisi yalan, değişen yalan, exper raporu yalan, hasar kaydı yalan. Adamın söylediği her şey yalan çıktı. Ayrıca tüm bunları kabul ettiğime dair (baktım, araştırdım, inceledim, sorumluluklar tarafıma ait diye.) sözleşme imzalattılar. Fakat böyle olduğunu bilmiyordum. Haklarım neler mahkemeye versem en az 9 ay sürecek. Geri versem paranın %10'u yanacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Experi kendin yaptıysan ve experden aldığın belgeden farklı çıktıysa exper suçlu olur zararını karşılar ama adamın dediğine güvenip test falan yapmadıysan sorumluluk sana ait ikiye bölünmüş araba bile verse sen kabul ettiysen galerici haklı oluyor.

Experi kendin yaptıysan ve adamın dediğinden farklı çıktıysa exper suçlu olur ama adamın dediğine güvenip test falan yapmadıysan sorumluluk sana ait ikiye bölünmüş araba bile verse sen kabul ettiysen galerici haklı oluyor.
Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.

Üstat bir şey çıkmaz bir şey imzaladıysan okumamışsındır muhtemelen hukuki yol değil de adamla konuş geri ver aracı %10 artık neyse bildiğin ekspertizlerden ekspertize sok aracı.

Onların exper raporuna güvendim. Ya her şey parasızlıktan işte bir ekspere 10 bin verecek param yok diye yaptıramadım.
400.000 TL için 10.000 TL exper yaptırmamak yanlış anlamada cahillik kardeşim bırak 400k yı 200k lık araba alırken bile yaptırılmarası gereken bir şey + bide sana kağıt imzalatmış buradan ayıkman gerekirdi zaten adam sana diyor ki benım exper yalan sen bu expertisi kabul ederek alıyon yanlış çıkarsa bu benden sorumlu değil diyor bas bas bağırmış adam zaten ben dolandırıcıyım diye neyse sağlık olsun eğer
Km bilgisi yalan, değişen yalan, exper raporu yalan, hasar kaydı yalan bu dediklerinde aşırı fazla oynama yoksa al içine sinmezse 360.000 TL geri iste öteki türlü onu satarkende sıkıntı çıkarıcak şuan 40.000 zararda isen o zaman 100.000 TL zararda olursun söyleyim ben sana.

Sen bin arabaya sana gelince başka veririm hikaye ona inanma
galerici adam arabanın her yerine bakıp öyle alır bilmiyordum demesi yalan
geçmiş olsun hiç bir şey yapamazsın mahkemeye versende imza atmışın

Ben senin yerinde olsam 400K aldın galiba geri iade et 40K zararın olur
ama ilerde o aracaı satmak istersen dahada zarar edersin

şu cümleden sonra sana müstahaktır. 400 bine araba alan adam 10 bin expere nasıl veremiyor?
Bu nasıl bir düşünce tarzıdır adam 400bin tlyi kim bilir ne şartlarda biriktirdi. 400 bin tl şu zamanda minimum araç parası sanki lüks bir araç alınmış gibi konuşmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aracı almayı kabul ettiğin halinden ne kadar farkı var önemli olan o. Detay verirsen mantıklı olanı değerlendiririz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri