Araba alırken dolandırıldım yardım.

Sana verilen expertiz raporunu noterde satış sırasında sözleşmeye eklediler mi? Ekledilerse faizi ile geri alırsın paranı

Yaptırılması konusunda haklısın ben de 400k ya araç alırken eksper yaptırdım ama sana müstehak demek ne kadar doğru ?
bence çok doğru. 150 binlik araba bile alsan exper yaptıracaksın. sonra mağdur oldum, dolandırıldım demeyeceksin.

Türkiye burası babana bile güvenmiceksin şu devirde. 5-10 bin tllik ek masraftan kaçarken daha büyüğü ile karşılaşıyorsunuz. Geri dönmesi zor bir hata olmuş umarım çözebilirsin bir şekilde

bence çok doğru. 150 binlik araba bile alsan exper yaptıracaksın. sonra mağdur oldum, dolandırıldım demeyeceksin.
Eksper yapılmalı bunda sorun yok. Ben de clio3 aldım yakın zamanda aldığım adam eksper yapmayalım bak 2 tane eksper raporu var bir sorun yok paran cebinde kalsın dedi. Eksperde ekstra şeyler çıkınca eksper parasının 5 katı indirim yaptı da o şekilde aldım. Ama olmuş bitmiş mevzu adam bundan sonrasında fikir almak için buraya yazıyor senin söylediğinin bir faydası yok şu noktada.

Herkese merhaba arkadaşlar ben sami tarcan

Avukat 9 ay dediyse avukatı değiştir kral bir de oradan dolandırılma. Minimum 2 sene davası 3 ay da icrası. Adam akıllı dürüst avukata git.

Bu ülkede babama bile güvenmem. Ülkenin en dolandırıcı, ahlaksız, cibiliyetsiz, meymenetsiz, at hırsızı topluluğuna nasıl inandın sen arkadaş?

Eksper yapılmalı bunda sorun yok. Ben de clio3 aldım yakın zamanda aldığım adam eksper yapmayalım bak 2 tane eksper raporu var bir sorun yok paran cebinde kalsın dedi. Eksperde ekstra şeyler çıkınca eksper parasının 5 katı indirim yaptı da o şekilde aldım. Ama olmuş bitmiş mevzu adam bundan sonrasında fikir almak için buraya yazıyor senin söylediğinin bir faydası yok şu noktada.
Bazı insanlar empati yetisine sahip olmuyor, dolandırılan adama iyi olmuş hakettin derler. Saflık, iyi niyet suç değil, dolandırmak suçtur ama bu tarz insanlar yine dolandırılanın üstüne gider yaşadığı yetmiyormuş gibi.

işin içinde imza varsa o sorumlulukları kabul etmişsindir büyük ihtimalle sözleşme içeriğini bilmiyorum ama mahkemeye verme diye yapmış olabilirler, ayrıca büyük geçmiş olsun ne kadar bir meblağ kaptırdınız, hangi galeri olduğunu söyler misiniz tam adı nedir

Merhaba, dün bir galeriden araç satın aldım. Km bilgisi yalan, değişen yalan, exper raporu yalan, hasar kaydı yalan. Adamın söylediği her şey yalan çıktı. Ayrıca tüm bunları kabul ettiğime dair (baktım, araştırdım, inceledim, sorumluluklar tarafıma ait diye.) sözleşme imzalattılar. Fakat böyle olduğunu bilmiyordum. Haklarım neler mahkemeye versem en az 9 ay sürecek. Geri versem paranın %10'u yanacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
babamla araba bakarken galeriden araba alınmaz diyordu bende anlamıyordum geçmiş olsun

Mahkemeler sanılandan uzun sürüyor öncelikle elinde haklı olduğunu gösteren belgeler olması lazım. Her şey sözlü konuşmadan ibaretse biraz uğraştığınla kalırsın. Galeri %10 ile geri alıyorsa vermek mantıklı olabilir yoksa elindekiyle kalırsın gibi duruyor. Bide bu işi ne kadar erken çözersen o kadar iyi olur "bin yenisini ayarlarım" gibi laflara sakın inanma kardeşim.

Tekrar söylüyorum hukuki sürece gidin, sakın bin yenisini vericem falan bunlara sakın girmeyin hukuki süreci başlatın burası dingonun ahrı değil

anladığım kadarıyla aldıktan sonra eksper yaptırmışsınız (km yanlış,boya değişen yalan olduğuna göre). eksper parası çıkmış sizden. noterden önce eksper yaptırsaydınız bu tatsızlık olmazdı.

Bende bilmiyordum diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana exper raporu verdiler güncel tarihli bende inandım işte bi anlık gaflet uğruna dolandırıldık.
Kendi tanıdıkları experlere sonuçları değiştirtebiliyorlar. Ya kendi tanıdığınız, güvendiğiniz birine ya da rastgele ikinizin de tanımadığı birine gidin. Bu olaylar çok popüler artık.

Geri