Neler Yeni

Araba boyası değer kaybı

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
Kardeşim komşunun arabasının kaputunu tırnağı ile çizmiş mavi arabanın beyazına kadar biraz derin çizmiş. Arabanın değerinin 100k düşeceğini belirttiler ben buraya da sorayım değer kaybı nasıl olur ne yapmamız gerekir?

Golf 8 2023 10bin km
kaput çizilmiş

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
çizik çok değilse bi şey olmaz, abartmış lavuk 100k ne

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çizik çok değilse bi şey olmaz, abartmış lavuk 100k ne
boya fiyatı değil arabanın değer kaybını diyor sanırım 1.2m arabanın değeri çizik bıçakla çizilmiş gibi nasıl yaptıysa

121709

80+ Silver
Kardeşim komşunun arabasının kaputunu tırnağı ile çizmiş mavi arabanın beyazına kadar biraz derin çizmiş. Arabanın değerinin 100k düşeceğini belirttiler ben buraya da sorayım değer kaybı nasıl olur ne yapmamız gerekir?

Golf 8 2023 10bin km
kaput çizilmiş
Tırnak ile çizmiş, 100k ne?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
boya fiyatı değil arabanın değer kaybını diyor sanırım 1.2m arabanın değeri
arabada 3 parça değişen olsa anca 100k düşer, çizik aşırı derin değilse pasta cilayla bile giderilir.

lusiancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
CAN UYGUR
Tırnağıyla o kadar hasar vermesi imkansız gibi bir şey dostum o kadar da değer kaybı olmaz iyi bir pasta cilacıya götürün sıkıntısız halleder onu boyaya ve değer kaybına gerek kalmaz. Şu an ki piyasada kaput değişen veya boyalı olunca önden kazalı gibi düşündükleri için o kadar bir değer kaybı göstermeye çalışmışlar pastacıda hallolmuyorsa bile çizili yerin fotoğrafını çeksin araç sahibi göstersin bu resmen adam kazıklamaya girer anlaşamıyorsanız da polise gidin bilir kişi raporu tutulur belki tırnağıyla çizmemiştir eskiden vardır öyle bi çizik onu da bulurlar çünkü zor yani pastayla gitmeyecek bi çiziği çocuğun tırnağıyla yapması.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
Tırnağıyla o kadar hasar vermesi imkansız gibi bir şey dostum o kadar da değer kaybı olmaz iyi bir pasta cilacıya götürün sıkıntısız halleder onu boyaya ve değer kaybına gerek kalmaz. Şu an ki piyasada kaput değişen veya boyalı olunca önden kazalı gibi düşündükleri için o kadar bir değer kaybı göstermeye çalışmışlar pastacıda hallolmuyorsa bile çizili yerin fotoğrafını çeksin araç sahibi göstersin bu resmen adam kazıklamaya girer anlaşamıyorsanız da polise gidin bilir kişi raporu tutulur belki tırnağıyla çizmemiştir eskiden vardır öyle bi çizik onu da bulurlar çünkü zor yani pastayla gitmeyecek bi çiziği çocuğun tırnağıyla yapması.
adam gitmiş boyatmış galiba boyatılınca düşer mi değeri

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram

Golf 8 2023 10bin km
kaput çizilmiş
Wolverine değilse imkansız

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Berkecan Ergin
Resim atar mısın? Çiziğe tırnak takılıyorsa lokal boya yapılır o da maks düşürsün 5-10 düşürsün.
Birde kasmayın benim arabanın üzerine taş geldi göçük var değer kaybı falanda vermiyorlar :D Sokağa park etmicek madem öyle bana böyle demişlerdi :D

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
Resim atar mısın? Çiziğe tırnak takılıyorsa lokal boya yapılır o da maks düşürsün 5-10 düşürsün.
Birde kasmayın benim arabanın üzerine taş geldi göçük var değer kaybı falanda vermiyorlar :D Sokağa park etmicek madem öyle bana böyle demişlerdi :D
eleman resmini bile cekmeden gitmiş boyatmış

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Berkecan Ergin
eleman resmini bile cekmeden gitmiş boyatmış
Belkide pasta ile çıkardı, sizi koparacak :D 100k düşmez boş yapıyor. Maks düşeceği 5-10 bin. O da pasta ile çıktıysa o bile değil yani pasta parası verirsiniz o kadar. Yol verin gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Denizgezen Daha iyi bilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom