bi de saç ektirme parası ayırsın kenara. piyasasi şişik arabalar.Golf 7 ve 2013 - 2014 leon 1.4 tsi fr bakabilirsin bu paralara dostum. Gençliğimi yaşamak istiyorum diyorsan yapıştır sciroccoegea bulaşma şu yaşında
1.1m para verip ek olarak manuelle mi ugrasicak insanlar altimizda ralli arabasi yok.1100-1200
1.0 active x ford focus al. dert etmezsen tek sikintisi manuel.
Daha önce 3 tane arabam oldu 14 model golf 7 16 model leon ve güncel 21 model passata biniyorum. hiç bir arabada sorun yaşamadım alımı ve satımı gayet hızlıydı alacağın parayı ve arabayı bilmen lazım. Gelişi güzel konuşarak yanlış bilgi vermeyin.bi de saç ektirme parası ayırsın kenara. piyasasi şişik arabalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.1m para verip ek olarak manuelle mi ugrasicak insanlar altimizda ralli arabasi yok.
yok gelisiguzel degil kral biz yaylari kesilmis araba sevmiyoruz sag ol.Daha önce 3 tane arabam oldu 14 model golf 7 16 model leon ve güncel 21 model passata biniyorum. hiç bir arabada sorun yaşamadım alımı ve satımı gayet hızlıydı alacağın parayı ve arabayı bilmen lazım. Gelişi güzel konuşarak yanlış bilgi vermeyin.
Her arabanın yayları kesilmiş olmuyor güzel dostum benim. Alıntıladığın yazıda alacağın arabayı bilmen lazım derken alacağın arabanın dikkat etmen gereken taraflarını biliyor olman lazım demek istedim. İlandaki arabaların yayları kesilip kullanıldığını görünce tüm arabaların öyle olduğunu düşünmen garip. Biraz daha araştıryok gelisiguzel degil kral biz yaylari kesilmis araba sevmiyoruz sag ol.
yok kralingo sag ol allah frcilardan korusun.Her arabanın yayları kesilmiş olmuyor güzel dostum benim. Alıntıladığın yazıda alacağın arabayı bilmen lazım derken alacağın arabanın dikkat etmen gereken taraflarını biliyor olman lazım demek istedim. İlandaki arabaların yayları kesilip kullanıldığını görünce tüm arabaların öyle olduğunu düşünmen garip. Biraz daha araştır
bi de saç ektirme parası ayırsın kenara. piyasasi şişik arabalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.1m para verip ek olarak manuelle mi ugrasicak insanlar altimizda ralli arabasi yok.
arabanız nedir hocam?f-p ötesi yok. trafik yogunlugu yoksa manuel yormaz.
2020 1.2t astra. focus degilarabanız nedir hocam?