Neler Yeni

Yardım Araba için Aux Bluetooth Önerisi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Arkadaşlar selamlar, 2011 model Corsam var. Arabada sadece çakmaklık ve aux girişi mevcut. FM Transmmiter baktım cızırtı yapıyo diyenler oldu, onun dışında aux bluetooth'lara baktım. Bauseus'un bir modelini çok tavsiye eden olmuş. Maksimum 600-700 liraya ne önerirsiniz? Ya da idarelik bir şey alıp sonra car play mi taktırmalıyım?

q0xe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Çırpan
Hocam merhaba. Neye karar verdiniz. Baseus ugreen ve mcdodo'nun kablolusu arasında kaldım. Eğer satın alıp kullanıyorsanız memnun kaldınız mı ?

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
taha
Çakmalık ve aux yeter de artar bile... o kadar para verme cin malı aux bluetooth cihazı var ondan alıyorsun bide güzel bir çakmalık şarj aleti mis...
Sonra birde 7 8 inç tablet bluetoothla teyp e baglayıp aynı zamanda aux u ve tableti şarj ediyorsun.... Fiesta m vardı bundan 5 6 yıl önce 12inçlik windows tablete yapmıştım adamlar arabayı durdurup soruyordu.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba. Neye karar verdiniz. Baseus ugreen ve mcdodo'nun kablolusu arasında kaldım. Eğer satın alıp kullanıyorsanız memnun kaldınız mı ?
Çakmalık ve aux yeter de artar bile... o kadar para verme cin malı aux bluetooth cihazı var ondan alıyorsun bide güzel bir çakmalık şarj aleti mis...
Sonra birde 7 8 inç tablet bluetoothla teyp e baglayıp aynı zamanda aux u ve tableti şarj ediyorsun.... Fiesta m vardı bundan 5 6 yıl önce 12inçlik windows tablete yapmıştım adamlar arabayı durdurup soruyordu.
Yaptığım şeyi söyleyeyim sizlere. Bir tane aux kablosu aldım, bir tane de çakmaklık aldım. Aux girişini takıp usb sini çakmaklık yerine aldığım usb portuna takıyorum. Ekstradan type-c girişi ile de şarj ediyorum telefonumu. Hiçbir şekilde cızırtı yok, internetinizin çektiği her yerde kullanabilirsiniz. Ürünleri siz kendinize göre de alabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/shaza-u...luetooth-5-0-p-HBCV00001DC04Y?magaza=Gagunya&

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
taha
Yaptığım şeyi söyleyeyim sizlere. Bir tane aux kablosu aldım, bir tane de çakmaklık aldım. Aux girişini takıp usb sini çakmaklık yerine aldığım usb portuna takıyorum. Ekstradan type-c girişi ile de şarj ediyorum telefonumu. Hiçbir şekilde cızırtı yok, internetinizin çektiği her yerde kullanabilirsiniz. Ürünleri siz kendinize göre de alabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/shaza-u...luetooth-5-0-p-HBCV00001DC04Y?magaza=Gagunya&

Bu cihaz bile iş görür ayrıca 3 4 seneye yakın kullandım. Soru sorup bize önermen garip olmus

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
Samet Mustafa Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu cihaz bile iş görür ayrıca 3 4 seneye yakın kullandım. Soru sorup bize önermen garip olmus
Soru sordum cevap gelmedi, kendi söküğümü kendim diktim risk aldım gayet iyi çalışıyor. Bu sayede hem şarj hem de cızırtısız radyosuz müzik dinleyebiliyorum.

Top Bottom