Araba için telefon tutucu

ObitoR3

80+
Reaksiyon skoru
39
fiyat performans bildiğiniz güzel bir şey varsa yazabilir misiniz

.....a

Son düzenleme:
fiyat performans bildiğiniz güzel bir şey varsa yazabilir misiniz
SPİGEN den şaşmamak lazım, 3 kuruş fazla olsun telefondan olma.
2 yıldır spigen kullanıyordum çok memnunum, (kaybettiğim için) en son ttech almıştım kasisten geçerken bile telefon düşüyordu,
gidip yine spigen aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KULLANDIĞIM MODEL BUYDU AMA YENİ BİR SÜRÜ MODEL EKLEMİŞLER ONLARADA BAKABİLİRSİN.

1 sene önce almıştım linea aracıma hala kullanıyorum aracınız nedir bilmiyorum yorumlara bakarsınız.
30-40K Lık bir telefon vardır şuan ortalam herkesin elinde, gidipte böyle ucuz bişey emanet edilmemeli bence. benim 13 pro max gidiyordu az kalsın ttech almıştım geçen aylarda ama çok kötü olduğu için gidip spigen aldım tekrardan

SPİGEN den şaşmamak lazım, 3 kuruş fazla olsun telefondan olma.
2 yıldır spigen kullanıyordum çok memnunum, (kaybettiğim için) en son ttech almıştım kasisten geçerken bile telefon düşüyordu,
gidip yine spigen aldım.

KULLANDIĞIM MODEL BUYDU AMA YENİ BİR SÜRÜ MODEL EKLEMİŞLER ONLARADA BAKABİLİRSİN.

30-40K Lık bir telefon vardır şuan ortalam herkesin elinde, gidipte böyle ucuz bişey emanet edilmemeli bence. benim 13 pro max gidiyordu az kalsın ttech almıştım geçen aylarda ama çok kötü olduğu için gidip spigen aldım tekrardan
Dayım bahsettiğiniz Spigen Kuel H12 den sonra çıkan yeni modellerden bir kaç örnek atabilir misiniz hangileri daha yeni hangileri eski tam ayıktıramıyorum

....a

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,339
Üyeler
187,029
Son üye
ahmet sarp
Geri