Araba önerisi 60k bütçe

60.000 TL ye 2000 model reno alabilir en fazla 96 model bmw mi saçma?Eski piyasada değiliz maalesef.
bindin mi de konuşuyosun zamanında aynı kasadan vardı hem babamda hem kirvemde o zaman çocuktum sattırmıyodum arabayı sevdigim icin arabanin parasi kadar masraf cikardi sanayide. en son sattik kurtulduk kirvem de ayni şekilde onun araba sanayiden çıktığını görmedim çocukluk travmam gibi bişey kimse savunmasın bana.

@mental bey alamancı mısın nesin yanlış bilgi verip umutlandırma insanları :D he zaten o zaman gidelim yurt dışından 200.000 euro civarına mercedes gls maybach alalım 2 milyon tl dimi? Türkiye fiyatı kaç? 13 milyon tl :D aradaki 11 milyon tlyi devlet sana kaar ettirir mi sanıyorsun daha pahalıya bile patlayabilirsin

magnum çekilişinden porsche çıksa bile araba 500.000 ise vergisini sen ödediğin zaman alıyorsun 1 milyon tl vergi

@mental bey alamancı mısın nesin yanlış bilgi verip umutlandırma insanları :D he zaten o zaman gidelim yurt dışından 200.000 euro civarına mercedes gls maybach alalım 2 milyon TL dimi? Türkiye fiyatı kaç? 13 milyon TL :D aradaki 11 milyon tlyi devlet sana kaar ettirir mi sanıyorsun daha pahalıya bile patlayabilirsin

magnum çekilişinden porsche çıksa bile araba 500.000 ise vergisini sen ödediğin zaman alıyorsun 1 milyon TL vergi
Dedim ya yanlış bilgi verdim diye.

Geri