Araba Tavsiyesi 800k-950k

Hakan Bey

80+
Reaksiyon skoru
49
Selamlar Gencolar,
1)Bir araba almak istiyorum bütçem 800k ile 950k arasında binip en azından 5 6 yıl götürmesini istediğim aynı zamanda da satarken rahatlık ile elden çıkarabileceğim modeller olur
2)Veya en az 3 sene binebileceğim araçlar da olur fakat 1 numaralı söylediğim daha çok tercihimdir.

Dipnot: Otomatik Vites olmak kaidesiyle... SUV araçlarda olur

Son düzenleme:
Hocam yaklaşık 2 senedir 2021 hyundai i20 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim bir inceleyin isterseniz

Clio al öyle sürekli araca 4 kişi binmeyecekseniz satarkende rahat satarsın. şanzıman olarak cvt sorun çıkarmaz biraz yakıtı fazla ama en azından en kötü 2021-22 model alırsın hatta dün gördüm yeni kasa alpine yani fulu bir bayide 987.000 idi sıfırı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

techno esprit alpine 1.0 TCe x-tronic 90hp1.041.900 ₺

Bu paket 987.000 di bir bayide ama hatırlamıyorum görürsem söylerim

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...alpine-ekstrali-lansman-renk-1136749846/detay

Ford focus al segmentinin en iyisi her zaman konfor, viraj vb.

Honda civic

2016+ honda civic eco otomatik. 100.000km altı değişensiz boyasız tramersiz sunrooflu istediğiniz fiyatlara bulabilirsiniz. az yakar çok kaçarsınız. 2. eli de kuvvetlidir.

2016+ honda civic eco otomatik. 100.000km altı değişensiz boyasız tramersiz sunrooflu istediğiniz fiyatlara bulabilirsiniz. az yakar çok kaçarsınız. 2. eli de kuvvetlidir.

bu fiyatlara sedan araclarda donanım olarak motor gücü olarak ve sorunsuz bir araç istiyorsan kia cerato harika araba. kesinlikle bak derim. üstüne daha para ekleyebilirsen honda civic de olur ama şuan civiclere cekilen fiyatlar gereksiz fazla

Selamlar Gencolar,
1)Bir araba almak istiyorum bütçem 800k ile 950k arasında binip en azından 5 6 yıl götürmesini istediğim aynı zamanda da satarken rahatlık ile elden çıkarabileceğim modeller olur
2)Veya en az 3 sene binebileceğim araçlar da olur fakat 1 numaralı söylediğim daha çok tercihimdir.

golf

Valla reis yeni yenidir. Sıfır dediğim gibi alabilirsen yada kilometresi düşük yeni model yakalarsan kaçırma bence clio corsa 208 vs. Neticede arabayı sende kullanacaksın 100 bine araç geldimi veya geçtimi ağır bakım zamanı gelir sonra 20-30 da öyle masraf edersin alacağın arabaya. Ama dediğim gibi yeni model alırsan kafan ağrımaz sorun çıkmadığı sürece bakımdan bakıma masrafın olur :)

Selamlar Gencolar,

Citroen C4 2022 model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,372
Üyeler
184,778
Son üye
xfurqean
Geri