Yardım Araba vitesi 3 e atarken 1 algılıyor.

sonay32

80+
Reaksiyon skoru
7
Dostlar Merhaba. Ford focus marka (2000 model manuel) aracımız yoldayken araba 3.vitese atınca 1.vites algılıyor. Aynı zamanda R ye de geçmiyor.Araba kapalı durumdayken vitesi sağ üstte 5 e atınca bile ortaya geliyor,sol üstte 1 atınca yine ortada gibi. sanki alt tabakası kaymış şekilde. Yazıyla çok anlatamadığım için videosunu da çektim. Fakat burada paylaşamadığım için youtube linki bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baskı balata bilye 1 hafta önce değişti.

Bu arabaların vites halatları kutunun içerisinde. Uçlarında pimler var. Pimler olmayınca vitesler karışıyor, vitese geçmiyor vs. Vs. Yaptırdığın ustaya git. Derdini anlat. Beş kuruşta para verme.
Bu arabayla değil ustanın yaptığı işle alakalı.

Bu arabaya bir kere aks değiştirdim. Birde vites halatı değiştirdim. Yağı doldurma tapası da vites halatının olduğu yerde.
Ekleyeyim. Pimler olmadığı zaman ve halatların yuvası oynadığı zaman vitesler karışıyor. Kapak açılır pimler duruyordur yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleme:
Bu arabaların vites halatları kutunun içerisinde. Uçlarında pimler var. Pimler olmayınca vitesler karışıyor, vitese geçmiyor vs. Vs. Yaptırdığın ustaya git. Derdini anlat. Beş kuruşta para verme.
Bu arabayla değil ustanın yaptığı işle alakalı.

Bu arabaya bir kere aks değiştirdim. Birde vites halatı değiştirdim. Yağı doldurma tapası da vites halatının olduğu yerde.
Ekleyeyim. Pimler olmadığı zaman ve halatların yuvası oynadığı zaman vitesler karışıyor. Kapak açılır pimler duruyordur yanlış anlaşılmasın.
Baskı balata değiştirdiğim ustaya mı

Baskı balata değiştirdiğim ustaya mı
Aynen öyle o ustaya göster. Bizim vitesler karıştı baskı balatadan sonra de. Bizim hatamız demeyecektir yüksek ihtimalle

Geri