Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 18,083
- İsim
- Furkan Karagülle
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilim ve Teknoloji
- _furkan.krgl_
90'a anca trafik ışıklarında beklersem geliyor hatta 90'a geliyor hareket edince tabi rüzgar yediği için hemen düşüşe geçiyor tekrar 70 lere falan düşüyor. Hatta bugün kısa bir mesafede kullandım arabayı bir yere kadar gittim geldim, yağmur olduğu için yürümek istemedim. Tahminen 2 km falan yaptım 2 defa falan durdum ama arabayı stop etmedim 3 dakika kadar çalıştı tekrar baktığım da derece yükselmemişti. Bu arada o sırada araba düzeldi yani devir de ya da gidişatın da hiç bir problem yoktu daha motor ısınmamıştı bile ben işimi halletim eve geldim araba hala 75 derecedeydi.
O sorun muhtemelen termostattan hocam. Çünkü araba çalıştığı anda devir daim yapmaya başlıyor e bu soğuk havalarda biraz sıkıntı o. Zaten motor zor toparlıyor bir de soğuk su geçince hiç ısınmıyor sorun muhtemelen o ama ondan daha önemli bir konu var arabanın tek marşta çalışmayıp hadi çalıştı diyelim, çalıştırdıktan sonra zor kendine gelmesi hareket etmediğim sürece araba rölantide tekliyor gibi kalıyor her an stop edecekmiş gibi ama 200 metre ileri gideyim devir düşük olsa bile stop zor eder.
Benzinde ne durumda?