Neler Yeni

Yardım Arabadan anlayanlar bir yardım etsin

Claw's

80+ Silver
Araba yavaşladığım zaman birden istop ediyor.
2. Viteste gidiyorum herhangi bir kavşağa geldiğim de yavaşladığım da araba birden istop ediyor kapanıyor.

Sorun neresindedir?

Birkaç arkadaş rölanti ayarı yaptır dedi de, sorunu net bir şekilde tespit edip anlamak istiyorum.

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Debriyaja basarsan etmez. Tekrar hızlanırken 5%-15% gaza basıp kavrama noktasında biraz bekletmek üzere ayağını debriyajdan kaldırırsın (2. Viteste).

crabman

80+
2. Viteste gidiyorum herhangi bir kavşağa geldiğim de yavaşladığım da araba birden istop ediyor kapanıyor.

Sorun neresindedir?

Birkaç arkadaş rölanti ayarı yaptır dedi de, sorunu net bir şekilde tespit edip anlamak istiyorum.
araba 2. vites devir aralığının altına düşerse doğal olarak gaza basıldığında veya rölantide dönmeye çalıştığında motor stop eder ben öyle biliyorum

Claw's

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Debriyaja basarsan etmez. Tekrar hızlanırken 5%-15% gaza basıp kavrama noktasında biraz bekletmek üzere ayağını debriyajdan kaldırırsın (2. Viteste).
:LOL: Araba kullanmayı biliyorum.

Arabada bir sorun var, debriyaja basmama rağmen istop ediyor.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Asil
Yavaşladığında, durma noktasına yaklaştığında debraja basman gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

:LOL: Araba kullanmıyı biliyorum.

Arabada bir sorun var, debriyaja basmama rağmen istop ediyor.
He pardon

seri134

80+

Sorun neresindedir?

debriyajı kullandığını ve araba sürmeyi bildiğini düşünüyorum. bunlar haricinde evet rölantiye baktırman gerekebilir bu yüzden stop ediyor olabilir, yakıt sistemi ve bujilerde sorun da olabilir

Claw's

80+ Silver
Kac model dizel mi
Hiç bilmiyorum kaç model olduğunu. Aile arabası.
Ben biniyorum işimi halledip park ediyorum.
Arabanın suyunun ve motor yağının azaldığını bugün araba çalışmayınca öğrendim öyle söyleyeyim.
Bana iyi bile dayandı araba.

Top Bottom