En basit şekilde anlatmak gerekirse, araçların yazılımı ile oynuyorlar. Yanma odasına normalden fazla yakıt gönderiyorlar. Ateşleme gerçekleştiğinde bütün yakıt yanmıyor. O fazla olan yanmayan yakıt da emme valfinden egzoza doğru atılmak üzere ilerliyor. Egzoza ulaştığında ise egzozun sıcaklığı ile yanıyor.Yt shortsda gordum spor araclara bisi yapiyorlar egzozundan baya ateş üflüyor. Ne yapıyorlarda boyle oluyor?
Bir video daha gordum adam krem gibi bisi cikartip egzoza suruyorduEn basit şekilde anlatmak gerekirse, araçların yazılımı ile oynuyorlar. Yanma odasına normalden fazla yakıt gönderiyorlar. Ateşleme gerçekleştiğinde bütün yakıt yanmıyor. O fazla olan yanmayan yakıt da emme valfinden egzoza doğru atılmak üzere ilerliyor. Egzoza ulaştığında ise egzozun sıcaklığı ile yanıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka yolları da var ama en yaygını bu.
Öyleleri de var. Özel bir sıvı gibi bir şeyi var. Onu egzozun içine sürüyorsunuz. Her gaz verişinizde (ılındıktan sonra) yanar. Ates atar. Ve uzun surede yok olur. Aynisinin daha basit yontemi de egzozu biraz benzin ile ıslatmak. Ama sakın denemeyinBir video daha gordum adam krem gibi bisi cikartip egzoza suruyordu
Aslında aynı mantık dostum,birinde benzin egzoza gelip yanıyor diğerinde egzoza sürülen şey yanıyor.Bir video daha gordum adam krem gibi bisi cikartip egzoza suruyordu
basit yol ama arabadan kurtulmak için OIHKAJEKLHALKEALK. Aynisinin daha basit yontemi de egzozu biraz benzin ile ıslatmak. Ama sakın denemeyin
O rengini değiştirmek için, normalde kırmızı veya turuncu renklerde çıkması gereken ateşi yeşil, mavi, mor tonlarda çıkarabiliyorsun o sıvı ileBir video daha gordum adam krem gibi bisi cikartip egzoza suruyordu
adını bilmiyorum ama banzin deposuna alev çıkamsı için farklı bişi koyyalar ama az koyuyorlar çok olunca motoru zarar veriyomuşYt shortsda gordum spor araclara bisi yapiyorlar egzozundan baya ateş üflüyor. Ne yapıyorlarda boyle oluyor?
basit yol ama arabadan kurtulmak için OIHKAJEKLHALKEALK
Hiç duymadım knk ve sanmıyorumadını bilmiyorum ama banzin deposuna alev çıkamsı için farklı bişi koyyalar ama az koyuyorlar çok olunca motoru zarar veriyomuş
Vututututu
buğra akpınar yayında söylemişti ordan hatırlıyorumHiç duymadım knk ve sanmıyorum