arabalar hakkında bilgisi olan?

Shourd

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,057
Merhabalar şimdi ben bu aralar biraz arabalara sardımda genelde şöyle mtm ,g power fln görüyorum sanırım bunlar arabaların kendi bişiyi ile alakalı rica etsem bilen birisi audi,mercedes ve bmwdeki olanları söylermi sanıırm marka başına 3-4 tane şey oluyomuş bilmiyorum

Bunlar markaların özel modifikasyon şirketleri diyebiliriz, mesela Mercedeste bildiğiniz AMG eskiden bu şirketler gibi ayrı bir modifikasyon şirketiydi sonra Mercedes bünyesine girdi.

Bu tarz şirketler ya sizin direk aracınızı oraya götürmenizle yada sıfır alırken özel istekle markanın oraya vermesiyle belli bir modeli daha iyi hale getiriyorlar.

Mesela işte BMW de G-power var, Hartge vardı ama sanırım artık yok bu yüzden mesela Hartge yapımı bmw ler çok kıymetli. Mercedesde Brabus var falan filan işte.

Araştırırsan çok kolay bulursun.

Bunlar markaların özel modifikasyon şirketleri diyebiliriz, mesela Mercedeste bildiğiniz AMG eskiden bu şirketler gibi ayrı bir modifikasyon şirketiydi sonra Mercedes bünyesine girdi.

Bu tarz şirketler ya sizin direk aracınızı oraya götürmenizle yada sıfır alırken özel istekle markanın oraya vermesiyle belli bir modeli daha iyi hale getiriyorlar.

Mesela işte BMW de G-power var, Hartge vardı ama sanırım artık yok bu yüzden mesela Hartge yapımı bmw ler çok kıymetli. Mercedesde Brabus var falan filan işte.

Araştırırsan çok kolay bulursun.
anladım teşekürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,182
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri