- Konu Sahibi Konu Sahibi
motorun fotoğrafı yok ancak araçtaki motor kodu s4ph 1.6Motorun felan fotosu varsa atarmısın
motorun fotoğrafı yok ancak araçtaki motor kodu s4ph 1.6Motorun felan fotosu varsa atarmısın
Hocam bence motoru kime toplattırdıysanız o kişiye götürün aracıMerhaba
Proton Gen2 araç aldım araba motordan hasarlı idi 4 5 ay o şekilde yatmış motorunu topladım ancak arabanın benzinde bir problemi var sabah 6 7 veya daha fazla marşta çalışıyor ve sola ivmelenirken yakıt kesiyor araba sola dönerken iyice yavaşladıktan sonra yakıt geri geliyor enjektörleri söktüm bana göre zayıftı sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
reisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sistemindeHocam bence motoru kime toplattırdıysanız o kişiye götürün aracı
Yakıt Tüketim artışı tekleme problemi ve ses felan varmıreisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sisteminde
Cıvata artırdınız mı artırmadıysanız usta olmamışsınız dahareisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sisteminde
yakıt tüketimi 7.6 gösteriyor tekleme sabah çalışırken yapıyor ve 2 3 saniye sonra rölanti yükseliyor sonra başka tekleme olmuyorYakıt Tüketim artışı tekleme problemi ve ses felan varmı
Sente ayarı yapılması lazımyakıt tüketimi 7.6 gösteriyor tekleme sabah çalışırken yapıyor ve 2 3 saniye sonra rölanti yükseliyor sonra başka tekleme olmuyor
sente ayarında sorun olsa motoru o kadar kolay çalıştıramazsın kanka lpg ye geçtikten sonra arabada ses bile yok sente normal sensörler hata vermiyorSente ayarı yapılması lazım
Aklıma başka gelmiyorsente ayarında sorun olsa motoru o kadar kolay çalıştıramazsın kanka lpg ye geçtikten sonra arabada ses bile yok sente normal sensörler hata vermiyor
Ama yine bir baktırAklıma başka gelmiyor
kanka aklıma gelen 3 seçenek var ya benzin pompası az basıyor ya benzin filtresi tıkalı ya da enjektörler tam randımanlı çalışamıyor düşündüklerim bunlarAklıma başka gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama yine bir baktır
Sentekanka aklıma gelen 3 seçenek var ya benzin pompası az basıyor ya benzin filtresi tıkalı ya da enjektörler tam randımanlı çalışamıyor düşündüklerim bunlar
bende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyorHocam araba sola doğru ivmelenirken stop ediyorsa belki yakıt deponun içinde bir tarafa savrulduğu içindir. Yakıt pompasında falan da bir sorun varsa o esnada yakıtı düzgün pompalayamıyordur.
Aynen basınç düşükse ondan sabah zor çalışıyordur büyük ihtimalbende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyor
Bir de yavaş dönünce bu sorun olmuyor demiştiniz hatırladığım kadarıyla. O da bu ihtimalin olma olasılığını güçlendiriyorbende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyor