Arabam sabah çok geç çalışıyor ve sola dönerken stop ediyor

Merhaba
Proton Gen2 araç aldım araba motordan hasarlı idi 4 5 ay o şekilde yatmış motorunu topladım ancak arabanın benzinde bir problemi var sabah 6 7 veya daha fazla marşta çalışıyor ve sola ivmelenirken yakıt kesiyor araba sola dönerken iyice yavaşladıktan sonra yakıt geri geliyor enjektörleri söktüm bana göre zayıftı sizce sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bence motoru kime toplattırdıysanız o kişiye götürün aracı

reisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sisteminde
Yakıt Tüketim artışı tekleme problemi ve ses felan varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reisim motoru ben topladım ancak arabanın sensörlerde falan problem yok lpg sisteminde çok rahat bir kullanımı var sorun sadece benzin sisteminde
Cıvata artırdınız mı artırmadıysanız usta olmamışsınız daha

Hocam araba sola doğru ivmelenirken stop ediyorsa belki yakıt deponun içinde bir tarafa savrulduğu içindir. Yakıt pompasında falan da bir sorun varsa o esnada yakıtı düzgün pompalayamıyordur.

Hocam araba sola doğru ivmelenirken stop ediyorsa belki yakıt deponun içinde bir tarafa savrulduğu içindir. Yakıt pompasında falan da bir sorun varsa o esnada yakıtı düzgün pompalayamıyordur.
bende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyor

bende aynısını düşünüyorum eğer basınç düşük ve dönüşte geri kaçırıyorsa sebep bu olabilir çünkü enjektörleri söktüm çok az püskürtme yapıyor
Aynen basınç düşükse ondan sabah zor çalışıyordur büyük ihtimal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de yavaş dönünce bu sorun olmuyor demiştiniz hatırladığım kadarıyla. O da bu ihtimalin olma olasılığını güçlendiriyor

Geri