enesskooc
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,718
Merhaba clio 4 Marka aracımı aldıktan sonra sola çekiyor diye rot balans lastik takısı altında faaliyet gösteren bir dükkanda tamire verdim. Alt takımda iki parça değişti rota sokuldu ama araba düzelmedi halen çekiyordu tabi eskisi gibi değil. Tekrar götürdüm bir vida kasıyor dediler onu ayarladılar halen 60 ı geçtikten sonra sola çekme devam ediyordu. Neyse tekrar kavga güreş götürdüm gene yaptılar tekrar rota soktular aldım bu sefer sorun yoktu 100 ü geçince çok hafif oluyordu oda kadı kızında olur dedim neyse dedim. Bu işlemlerin ardından 3 ay geçti bir gün lastiklerin havasını kontrol edeyim dedim ne göreyim sol lastik 39 sağ lastik ön 28 eşitledim araba sanki hiç yapılmamış gibi sola çekiyor.
Bu durum direksiyonu bıraktığımda direksiyon direk sola gidiyo elle düz tuttuğumda düz gidiyor sayılır bu neyi gösterir bilgisi olan yardımcı olabilirmi? Ek olarak avrupa yakası bayrampaşa civarı güvenilir usta varmıdır yazlıkları taktıracağım takılırken kontrolleride sağlayacak.
Bu durum direksiyonu bıraktığımda direksiyon direk sola gidiyo elle düz tuttuğumda düz gidiyor sayılır bu neyi gösterir bilgisi olan yardımcı olabilirmi? Ek olarak avrupa yakası bayrampaşa civarı güvenilir usta varmıdır yazlıkları taktıracağım takılırken kontrolleride sağlayacak.