Neler Yeni

Arabanın süspansiyonunun sert olduğunu nereden anlarım ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Fren balatalarını değiştiricem,amortisörlere baktırıcam ve bu aracın altındaki kırığın tamiri ne kadar tutar sizce ?
valla geçen kış balata+yağ değişimini 3k civarı bir şeye yaptırmıştım 1 2 ekstrayla beraber renault trafic

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fren balatalarını değiştiricem,amortisörlere baktırıcam ve bu aracın altındaki kırığın tamiri ne kadar tutar sizce ?
Amortisörler kaç para bilmiyorum
İnternete baktım 600 küsürdü. 1200 eder
300 balata de 1500
500 600 lira da işçilik alırlar. Kopan yeri de muhtemelen cırtlarlar hocam baktırırsın ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii tahminim bu.
Burada kesinlikle amortisörler patlak demiyorum olabilir diyorum. Ön takıma da baktırırsın komple

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yuşa kerim saraç
Amortisörler kaç para bilmiyorum
İnternete baktım 600 küsürdü. 1200 eder
300 balata de 1500
500 600 lira da işçilik alırlar. Kopan yeri de muhtemelen cırtlarlar hocam baktırırsın ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii tahminim bu.
Burada kesinlikle amortisörler patlak demiyorum olabilir diyorum. Ön takıma da baktırırsın komple
IMG_8234.jpeg

Fotoğrafta işaretlediğim yer kırıldığı için hafif derin çukurlarda ve kasislerden hızlı geçince sürtüyor,fotoğrafı bulmuşken atayım dedim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta işaretlediğim yer kırıldığı için hafif derin çukurlarda ve kasislerden hızlı geçince sürtüyor,fotoğrafı bulmuşken atayım dedim
Hocam muhafaza bu.
Her ne kadar saçma gelecek olsa da önerim sağlam iki taraftan delik ile bir cırt veya vida atmaları. Neden diyeceksiniz?
Muhtemelen güzel bir para isteyeceklerdir ve bunun tek görevi alttan sürtmelere karşı engellemek. Bu yüzden önerim tamirciye söylemeniz. İllaki tutturacaktır sürtmez

pc ustasi1

80+ Silver
Kasislere girdiğim zaman arabada yaylanma olmuyor,çok sert giriyor kasislere sizce sebebi nedir ?
Sizce arabanın hangi bölümüne bakım yaptırmam lazım bu sorun için
yere sert çakılırsan anlarsın kaldırımdan geçmeyi dene

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Amortisörde patlak olabilir, polo classic ile benzer durumu yaşadığımda amortisör değişimi yaptık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,236
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom