Neler Yeni

Arabaya 6 hoparlör takmak

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
Beyler cadence teyp var 2 takımda pionerin oval hoparlörü var ses tatmin etmedi beni sesi en ucuz en fazla yükseltebileceğim bi takım daha pioner atmak ama kabloları seri bağlarsam bi mantığı kalmayacak o yüzden amfi alcam mevcut 2 takımı amfiye diğer ikisinide teype takmak istiyorum bi sprun çıkarır mı

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Beyler cadence teyp var 2 takımda pionerin oval hoparlörü var ses tatmin etmedi beni sesi en ucuz en fazla yükseltebileceğim bi takım daha pioner atmak ama kabloları seri bağlarsam bi mantığı kalmayacak o yüzden amfi alcam mevcut 2 takımı amfiye diğer ikisinide teype takmak istiyorum bi sprun çıkarır mı
Teype taktığın hoparlör sesini duyamazsın amfi varken sat onları ufak sub al daha iyi

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teype taktığın hoparlör sesini duyamazsın amfi varken sat onları ufak sub al daha iyi
e o zaman sadece amfi alıp bu 2 takımı amfiye bağlasam ses katlanır öı nasıl olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

cadence cd 3000 teyp var pioner oval 650w da hoparlör var amfi önerir misin

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Uzun zamandır uzağım marka öneremicem

Ama bass almayacaksan ucuz yollu A/B sınıfı bir anfi almam yeterli 4 hoparlör son derece tatlı ve net ses alırsın

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
Uzun zamandır uzağım marka öneremicem

Ama bass almayacaksan ucuz yollu A/B sınıfı bir anfi almam yeterli 4 hoparlör son derece tatlı ve net ses alırsın
hocam bastansa sesi tercih ederim 4 kanal güzel bi amfiyle ses seviyeleri katlanacak sanırım tam bildiğim konular değil ama bu bassında bi kapasitesi yok mu zaten gümbür gümbür gerçekten o kadar artacak mı

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
hocam bastansa sesi tercih ederim 4 kanal güzel bi amfiyle ses seviyeleri katlanacak sanırım tam bildiğim konular değil ama bu bassında bi kapasitesi yok mu zaten gümbür gümbür gerçekten o kadar artacak mı
tabii ki arada çok ciddi fark olacak bundan emin olun

Hoparlör kaç RMS veriyor marka modeli nedir işim yokken bir araştırayım sizin için

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat

Hoparlör kaç RMS veriyor marka modeli nedir işim yokken bir araştırayım sizin
Pioneer TS-A6977S

Hoparlör kaç RMS veriyor marka modeli nedir işim yokken bir araştırayım sizin için
size zahmet hocam çok teşekkürler şimdiden

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Pioneer TS-A6977S

4x100 RMS amfi senin işini görür hatta 4x80 RMS de görür

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum. Ama başlangıç seviye ve 4 hoparlör için şimdilik fazla para vermeye gerek yok bunlara subwoofer da takabilirsin köprü yaparak bağlantı yaptığında
Pioneer TS-A6977S

Son düzenleme:

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
4x100 RMS amfi senin işini görür hatta 4x80 RMS de görür

Bütçeniz ne kadar bilmiyorum. Ama başlangıç seviye ve 4 hoparlör için şimdilik fazla para vermeye gerek yok bunlara subwoofer da takabilirsin köprü yaparak bağlantı yaptığında
bütçede sıkıntı yok hocam mobassınkini alıyorum tam çalıştırır demi 4 ünü sesi katlar extra 2 ovale gerek yok sadece bunu alıp taktırıyorum tamamdır

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
bütçede sıkıntı yok hocam mobassınkini alıyorum tam çalıştırır demi 4 ünü sesi katlar extra 2 ovale gerek yok sadece bunu alıp taktırıyorum tamamdır
Aynen öyle 4 hoparlör ve anfi işinizi fazlasıyla görecek.

Montaj bilginiz varsa kendiniz montaj yapacaksanız power kablosu, rca kablosu gibi ekipmanlar da alın yoksa montaj yapan yerden temin edersiniz

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
Aynen öyle 4 hoparlör ve anfi işinizi fazlasıyla görecek.

Montaj bilginiz varsa kendiniz montaj yapacaksanız power kablosu, rca kablosu gibi ekipmanlar da alın yoksa montaj yapan yerden temin edersiniz
cadencenin amfi kablo takımı var elimde az buçuk bilgim var bu hoparlörleri ben taktım amfiyide az buçuk biliyorum denerim sağlıklı olmazsa götürürüm hocam Teşekkürler her şey için

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Hocam bu dedikleriniz yaninda tiz icin tweeter da büyük bir rol oynuyor. Onlara da göz atin isterseniz.

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kürşat
Hocam bu dedikleriniz yaninda tiz icin tweeter da büyük bir rol oynuyor. Onlara da göz atin isterseniz.
tizleri basları hoparlörlerin çok yeterli geldi bana ya amfi alırım oda tatmin etmezse subwofer alırım oda kesmezse komle yenilerim hocam teşekkkürler

Top Bottom