Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Bu 3 yollu hoparlör dediğimiz için Tweeter şimdilik gerek yok.
Ama ileride bass mid gibi enstrümanlara geçtiğinizde Tweeter gerekli olacaktır.
Zamanı vaktinde 2 takım ts-6985 ile gm 404 kullanmıştım çok mükemmel sesi vardı.
Hatta küçük bir tüyo sana hoparlörü +ve- uçlarını bulmak için 1.5 kalem pil kullanabilirsin kablo uçlarına pilin + ve - uçları dokundurduğunda hoparlör göbeği yukarı haraket ediyorsa uçlar doğrudur.
Bazen hoparlör alt kısmını göremezdik montaj olduğu için kablo üzerinde de yazmıyordu pil bu işe çözüm oluyordu
Ama ileride bass mid gibi enstrümanlara geçtiğinizde Tweeter gerekli olacaktır.
Zamanı vaktinde 2 takım ts-6985 ile gm 404 kullanmıştım çok mükemmel sesi vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoparlör ve anfi nin +ve- ucunu karıştırmayın gerisi sorun yaratmaz.cadencenin amfi kablo takımı var elimde az buçuk bilgim var bu hoparlörleri ben taktım amfiyide az buçuk biliyorum denerim sağlıklı olmazsa götürürüm hocam Teşekkürler her şey için
Hatta küçük bir tüyo sana hoparlörü +ve- uçlarını bulmak için 1.5 kalem pil kullanabilirsin kablo uçlarına pilin + ve - uçları dokundurduğunda hoparlör göbeği yukarı haraket ediyorsa uçlar doğrudur.
Bazen hoparlör alt kısmını göremezdik montaj olduğu için kablo üzerinde de yazmıyordu pil bu işe çözüm oluyordu
Son düzenleme: