Arabaya 6 hoparlör takmak

Bu 3 yollu hoparlör dediğimiz için Tweeter şimdilik gerek yok.

Ama ileride bass mid gibi enstrümanlara geçtiğinizde Tweeter gerekli olacaktır.

Zamanı vaktinde 2 takım ts-6985 ile gm 404 kullanmıştım çok mükemmel sesi vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cadencenin amfi kablo takımı var elimde az buçuk bilgim var bu hoparlörleri ben taktım amfiyide az buçuk biliyorum denerim sağlıklı olmazsa götürürüm hocam Teşekkürler her şey için
Hoparlör ve anfi nin +ve- ucunu karıştırmayın gerisi sorun yaratmaz.

Hatta küçük bir tüyo sana hoparlörü +ve- uçlarını bulmak için 1.5 kalem pil kullanabilirsin kablo uçlarına pilin + ve - uçları dokundurduğunda hoparlör göbeği yukarı haraket ediyorsa uçlar doğrudur.

Bazen hoparlör alt kısmını göremezdik montaj olduğu için kablo üzerinde de yazmıyordu pil bu işe çözüm oluyordu

Son düzenleme:
Bu 3 yollu hoparlör dediğimiz için Tweeter şimdilik gerek yok.

Ama ileride bass mid gibi enstrümanlara geçtiğinizde Tweeter gerekli olacaktır.

Zamanı vaktinde 2 takım ts-6985 ile gm 404 kullanmıştım çok mükemmel sesi vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoparlör ve anfi nin +ve- ucunu karıştırmayın gerisi sorun yaratmaz.

Hatta küçük bir tüyo sana hoparlörü +ve- uçlarını bulmak için 1.5 kalem pil kullanabilirsin kablo uçlarına pilin + ve - uçları dokundurduğunda hoparlör göbeği yukarı haraket ediyorsa uçlar doğrudur.

Bazen hoparlör alt kısmını göremezdik montaj olduğu için kablo üzerinde de yazmıyordu pil bu işe çözüm oluyordu
kankam kapıdaki ovaller yerinde kalıcak amfi geldi bugün ordan şimdi nasıl takıcam teype bağlantısı olduğu yerden takarsam sıkıntı olur mu ama orijinal kablosu taa 20 senelik kablo yani arabanın kapı arasındaki bağlantılarda soketli aktaramıyorum bir yere

kankam kapıdaki ovaller yerinde kalıcak amfi geldi bugün ordan şimdi nasıl takıcam teype bağlantısı olduğu yerden takarsam sıkıntı olur mu ama orijinal kablosu taa 20 senelik kablo yani arabanın kapı arasındaki bağlantılarda soketli aktaramıyorum bir yere
Amfiye mutlaka amfi çıkışı ile giriş yapın.

Hoparlör kabloları zaten teyp kadar geliyor anfiden çıkan hoparlör kablosunu teyp oraya kadar çekin oradan hoparlör Soketin den bağlayın problem olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,650
Üyeler
186,221
Son üye
Nazım koyuncu
Geri