Neler Yeni

Yardım Araç için beyaz far önerisi

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Merhabalar, 2019 polo için beyaz far arıyorum. Kullanıcı yorumları önemli. Önerdiğiniz farlar nelerdir. ( Ceza yedirmeyecek cinsten )

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yusuf Arda Karatay
Photon Ultimate veya Photon Milestone öneririm fakat: Aracın farı mercekli değilse acayip göz alır karşı tarafın çok sellektör yersiniz gece.

Reindi

80+ Silver
mercekli olmayacaksa taktırmayın şu farları mercekli olanlarda çok para ananızı seviyorsanız bulaşmayın bu işlere ya mercekli taktırın yada hiç ellemeyin halojen farları

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,122
İsim
.
Merhabalar, 2019 polo için beyaz far arıyorum. Kullanıcı yorumları önemli. Önerdiğiniz farlar nelerdir. ( Ceza yedirmeyecek cinsten )
mercekli olmayacaksa taktırmayın şu farları mercekli olanlarda çok para ananızı seviyorsanız bulaşmayın bu işlere ya mercekli taktırın yada hiç ellemeyin halojen farları
Ailevi değerlerini seven merceksiz taktırmaz zaten kör ediyor karşının gözlerini çok pahalı bir şey değil hocam mercekli olsun hangisini takarsan tak ama önerim photon olur.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorum

Reindi

80+ Silver
nerede oturuyon sen küçük ilçe gibi yerse al gitsin merceksiz ama istanbuldaysan kesinlikle girişme
Mercekli olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarim

Bulunduğum yerde herkes uzunlari yakipp geziyor kör geziyorum

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nerede oturuyon sen küçük ilçe gibi yerse al gitsin merceksiz ama istanbuldaysan kesinlikle girişme
Doğu'da bir ilçe maalesef gece yola cikmaktan tiksindim. Halojen farlarimla 2 metre göremiyorum

Farın fotoğrafını cekip atarsan söyleyebiliriz ya da arac model yıl paket bilgisini verirsende söyleyebiliriz
2019 polo 1.0 TSI comfordline DSG

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,204
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom