Araç için far önerisi

Rochroa

80+
Reaksiyon skoru
40
öncelikle iyi forumlar. araç 96 model Renault Spring. aracın farları şaşı olduğu ve gerekli aydınlatmayı sağlayamadığı için farları değiştirmeyi düşünüyorum. fakat sarı mı yoksa led mi kullanmalıyız hangisi daha iyi olur bu konuda fikrim yok. (ceza yedirmeyen cinsten) güçlü bir far öneriniz varsa iyi olur.
(Photon Ultimate ve Photon Milestone) önerisine denk geldim bunlar nasıl?

öncelikle iyi forumlar. araç 96 model Renault Spring. aracın farları şaşı olduğu ve gerekli aydınlatmayı sağlayamadığı için farları değiştirmeyi düşünüyorum. fakat sarı mı yoksa led mi kullanmalıyız hangisi daha iyi olur bu konuda fikrim yok. (ceza yedirmeyen cinsten) güçlü bir far öneriniz varsa iyi olur.
(Photon Ultimate ve Photon Milestone) önerisine denk geldim bunlar nasıl?
Beyaz kullanma da hocam. Yeni yeni araba kuıllanmaya başladım cidden beyaz far kör gibi yapıyor insanı

Beyaz kullanma da hocam. Yeni yeni araba kuıllanmaya başladım cidden beyaz far kör gibi yapıyor insanı
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, hatta aşırı olmasa da astigmatım sorun çıkarıyor cidden. CS'de anlık flash yemiş gibi oluyorum. fakat far ayarı yapılarak bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, hatta aşırı olmasa da astigmatım sorun çıkarıyor cidden. CS'de anlık flash yemiş gibi oluyorum. fakat far ayarı yapılarak bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
Cs de flash örneği iyiydi 😂

reis sana tavsiyem maddi durumun var ise far tamircileri ile görüş farlarını söktür mercek taktır çok mantıklı olur sonra istediğin farı taktır yönetmeliğe uygun hiç bir cezası yok sıkıntın kalmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da hali hazırda H4 mercekli led xzenonlar var onları deneyebilirsin (tecrübem yok)

Photon zero led ama kufur yersin yolda cünkü senin arabaya led taktiginda işik kendi önüne degil dagılarak ilerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri