Neler Yeni

Araç için far önerisi

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Çelik
öncelikle iyi forumlar. araç 96 model Renault Spring. aracın farları şaşı olduğu ve gerekli aydınlatmayı sağlayamadığı için farları değiştirmeyi düşünüyorum. fakat sarı mı yoksa led mi kullanmalıyız hangisi daha iyi olur bu konuda fikrim yok. (ceza yedirmeyen cinsten) güçlü bir far öneriniz varsa iyi olur.
(Photon Ultimate ve Photon Milestone) önerisine denk geldim bunlar nasıl?

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
öncelikle iyi forumlar. araç 96 model Renault Spring. aracın farları şaşı olduğu ve gerekli aydınlatmayı sağlayamadığı için farları değiştirmeyi düşünüyorum. fakat sarı mı yoksa led mi kullanmalıyız hangisi daha iyi olur bu konuda fikrim yok. (ceza yedirmeyen cinsten) güçlü bir far öneriniz varsa iyi olur.
(Photon Ultimate ve Photon Milestone) önerisine denk geldim bunlar nasıl?
Beyaz kullanma da hocam. Yeni yeni araba kuıllanmaya başladım cidden beyaz far kör gibi yapıyor insanı

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyaz kullanma da hocam. Yeni yeni araba kuıllanmaya başladım cidden beyaz far kör gibi yapıyor insanı
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, hatta aşırı olmasa da astigmatım sorun çıkarıyor cidden. CS'de anlık flash yemiş gibi oluyorum. fakat far ayarı yapılarak bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
hocam bende aynı sorunu yaşıyorum, hatta aşırı olmasa da astigmatım sorun çıkarıyor cidden. CS'de anlık flash yemiş gibi oluyorum. fakat far ayarı yapılarak bu durumun önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
Cs de flash örneği iyiydi 😂

Top Bottom