Araç için GPS önerisi

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,952
Araç için öneri lazım. Sürekli takip edebileceğimiz sağlam bozulmayan bişey lazım. Çalınmaya karşı önlem için.

Kaç km ye kadar takip ediliyor acaba? Şarjlı mı vs pek bilgim yokta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem açılmıyor ve motor olmaz heralde ya.
Doğrudur hocam arabaya iş yapmayabilir. Ben motor için bulmuştum atayım dedim. Umarım bulursunuz.

Ben kendim yapardım, bi sim modülü bağlardım. Sms atınca bana konum bilgisini atardı gps den. Abonelik ücreti ile uğraşmazdım bu sayede.

Kaç km ye kadar takip ediliyor acaba? Şarjlı mı vs pek bilgim yokta.

Hem açılmıyor ve motor olmaz heralde ya.
Hocam araştırdım ve şöyle diyor: AirTag gelişmiş bluetooth teknolojisi sayesinde 120 metreye kadar takip imkanı sunar. Eğer ücretli servise bağlı bir GPS desteği kullanılırsa sınırsız bir takip mesafesi olur.

Ayrıca 1 yıl dayanan güçlendirilmiş bir pil bulunuyormuş içinde. Tekrar şarj edilebileceğimi düşünüyorum ama araştır bence boşa direk alma.

Ben kendim yapardım, bi sim modülü bağlardım. Sms atınca bana konum bilgisini atardı gps den. Abonelik ücreti ile uğraşmazdım bu sayede.
Keşke becerebilsem bende 😄

Hocam araştırdım ve şöyle diyor: AirTag gelişmiş bluetooth teknolojisi sayesinde 120 metreye kadar takip imkanı sunar. Eğer ücretli servise bağlı bir GPS desteği kullanılırsa sınırsız bir takip mesafesi olur.

Ayrıca 1 yıl dayanan güçlendirilmiş bir pil bulunuyormuş içinde. Tekrar şarj edilebileceğimi düşünüyorum ama araştır bence boşa direk alma.
Ücreti ne kadar acaba?

Ücreti ne kadar acaba?
Hocam cihaz 800tl bandında ancak servis ne kadar vilmiyorum araştırdım ancak bulamadım

Geri