Arac kiralama hakkında bilgi

(steel)kerim53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
Arac kiralamak istiyorumda nerden kiralıcam bi yas sınırı vs felan var mı arac teslim vs bu surecler nasıl işliyor bilenler yardımcı olursa sevinirim

Yaş sınırı var, belirli bir süre ehliyet sahibi olman lazım. Nerede yaşıyorsan Google'a araç kiralama diye yaz. Ya da bulunduğun yerde gözüne kestirdiğin bir dükkan varsa girip sor.

bence en iyisi mahalle arası değilde büyük firmalardan kiralamak, garenta sixt vs. şahsen öyle yapıyorum.
sigorta paketide ekliyorum bişey olmuyo.
Ehliyet süren min 2 yıl ( firmadan firmaya değişir)
yas min 20 ( firmadan firmaya değişir)
bunları karşılasan bile bazı araçları vermiyorlar (lüks kategorsine giren)

Kredi kartı/Banka kartı senin adına olması lazım diyor büyük firmalar, herşeyi yapınca ödeme dahil) sen şubeye gidiyosun imza atıyosun aracı veriyorlar.
geç getirirsen veya fazla km yaparsan güzel paralar kitliyorlar bilgin olsun. ben 1 saat icin 1 gün ücreti ödedim garentada, bi dahada garentadan kiralamadım.

bence en iyisi mahalle arası değilde büyük firmalardan kiralamak, garenta sixt vs. şahsen öyle yapıyorum.
sigorta paketide ekliyorum bişey olmuyo.
Ehliyet süren min 2 yıl ( firmadan firmaya değişir)
yas min 20 ( firmadan firmaya değişir)
bunları karşılasan bile bazı araçları vermiyorlar (lüks kategorsine giren)

Kredi kartı/Banka kartı senin adına olması lazım diyor büyük firmalar, herşeyi yapınca ödeme dahil) sen şubeye gidiyosun imza atıyosun aracı veriyorlar.
geç getirirsen veya fazla km yaparsan güzel paralar kitliyorlar bilgin olsun. ben 1 saat icin 1 gün ücreti ödedim garentada, bi dahada garentadan kiralamadım.
Bizde Garenta'dan (Kazlıçesme Zeytinburnu subesi) Clio 5 Kiralamıstık bir sıkıntı olmadı, km 3k idi sanırsam

Geri