Modding Araç lastiklerinden anlayan var mı?

Güç sarfı çok olacağından yakıtta 1 litre fazla kullanır.
az önce yakıt olayını kontrol ettim yaklaşık yüzde ikilik bir yakıt artışı oluyor, yani araç şu an yüzde 9 yakıyosa lastik değişince yakıt tüketimi 9.1-9.2 civarına yükselir. 1 litre artması imkansız zaten.

az önce yakıt olayını kontrol ettim yaklaşık yüzde ikilik bir yakıt artışı oluyor, yani araç şu an yüzde 9 yakıyosa lastik değişince yakıt tüketimi 9.1-9.2 civarına yükselir. 1 litre artması imkansız zaten.
Bazen kağıt üzerinde hesapla pratikte olan gerçek değerler tutmuyor birbirini. Maks olarak 1 Litreye kadar çıkabilme olasılığı var

Bazen kağıt üzerinde hesapla pratikte olan gerçek değerler tutmuyor birbirini. Maks olarak 1 Litreye kadar çıkabilme olasılığı var
Yine de taban genişliğini yalnızca 10mm arttırdığımız düşünülürse küçük bir otomobil için yüz km de bir lt artış imkansız,

1 litre yakıt artışı olur diyen arkadaşlar hayatında araç kullanmamış sanırım. Aynı şekilde lastik yanağı değişmez diyenler de yanılıyor.

Bir araştırma daha yaptım 215 takacağım zaman 102 km hızla gidersem kadran bana 100 km hız olarak gösterecek sanırım tek eksi yanı bu.
Dostum hız devir sensörü bilyeye bağlı kalıyor. Lastik yüzünden hız göstergesi seni yanıltmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,647
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri