Araç Led Bağlantısı Sigorta Kutusuna Nasıl Yapılır?

piece

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar selamın aleyküm Fiat Albea 1.2 16V 2003 model aracıma neon ip led torpido aydınlatması aldım ama nasıl bağlayacağım bilmiyorum sadece kablo bağlantısı yapılabiliyor biri kırmızı diğeri kırmızı siyah renkte sigorta kutusundan park lambasına bağladım şase olarak da bapuca bağladım ama sürekli yanıyor arabayı stop etsek bile tuş ekliyeyim dedim tuşu kapatınca kablo yanmaya başladı nasıl yapabilirm bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• IMG_EA58CDB1-012F-4AD0-B7EA-E5A77A521862.webp
    IMG_EA58CDB1-012F-4AD0-B7EA-E5A77A521862.webp
    1.2 MB · Hit: 25
  • IMG_6337.webp
    IMG_6337.webp
    14.6 KB · Hit: 21
  • IMG_782BFDE0-637D-449C-BF69-516ADFAB724F.webp
    IMG_782BFDE0-637D-449C-BF69-516ADFAB724F.webp
    817.8 KB · Hit: 25
Hocam aleyküm selam. Sürekli yanan park çıkışı sonrası sağlam bi kablo ekle ve düğmeni koy. Düğmeden sonra neon ledin kablosunu bağla. O kadar ısınmaması gerekir öyle yaparsan. Veya parktan ziyade normal farlara da bağlayabilirsin sadece farlar açılınca yanar

Hocam aleyküm selam. Sürekli yanan park çıkışı sonrası sağlam bi kablo ekle ve düğmeni koy. Düğmeden sonra neon ledin kablosunu bağla. O kadar ısınmaması gerekir öyle yaparsan. Veya parktan ziyade normal farlara da bağlayabilirsin sadece farlar açılınca yanar
Farın pimini bulup kırmızı kabloyu oraya bağlayıp kırmızı kabloya da ek yapıp düğmeye mi bağlayacağım. Kırmızı siyah kabloyu yine şase olarak vidanın birine veririm.

Farın pimini bulup kırmızı kabloyu oraya bağlayıp kırmızı kabloya da ek yapıp düğmeye mi bağlayacağım. Kırmızı siyah kabloyu yine şase olarak vidanın birine veririm.
Aynen hocam. Sigortadan farın +'sını al. Eksiyi direkt bağla. Fardan aldığın+'nın ucune bi düğme onun ucuna da direkt ledi tak bi dene istersen

Aynen hocam. Sigortadan farın +'sını al. Eksiyi direkt bağla. Fardan aldığın+'nın ucune bi düğme onun ucuna da direkt ledi tak bi dene istersen
Gün içinde deneyeceğim tekrardan buluşuruz burda çok teşekkürler hocam.

Çalıştı hocam açılıp kapanabiliyor artık tekrardan teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri