Yardım ARACA 2000 TL YE NE YAPABİLİRİM?

Farex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,354
Bütçe
1500
Selamın aleyküm arkadaşlar benim 2016 model elite paket tucsonum var araca 1000-2000 küsürde böyle değişiklik yapmak istiyorum , aracı yaklaşık ben 2017 sonundan beri kullanıyorum fena değil memnunun ama sıkıldım ve şuan ona denk bir araç bile 1.2 milyon falan en az ki ben bu kadar çıkamam araç 800-900 arası fiyatta ve o fiyatta dengi yok gayet sevdiğim araç 1000-2000 tl civarı bütçe ile ne yapabilirrim aliexpressten bana bu araç içi aydınlatma alabilirsin demişlerdi ama hangisi iyi bilmiyorum veya daha iyi önerisi olan arkadaşlar destekte bulunursa sevinirim.

Orjinalliği ile oynamamaya çalış hocam, oynadıkça dökülmeye başlıyor araçlar kimse düzgün işçilik yapmıyor işlemlerde.

Orjinalliği ile oynamamaya çalış hocam, oynadıkça dökülmeye başlıyor araçlar kimse düzgün işçilik yapmıyor işlemlerde.
Bu aralara sıkıştırılan fiber kablolu aydınlatmalar vs olmaz mı?

Olur tabii ki hocam da elektrik tesisatını da elleyecekler zamanla bunlar başınıza problem açacak, tabii ki çok düzgün ustanız varsa düzgünce işçilik yapıp yapılabilir, fakat fabrika çıkışından sonra araca ne yaparsanız yapın beraberinde trimleri elektrik düzenini zamanla bozacaktır.

Aracınızda xenon farlar yok ise xenon far yapılabilir. Yanılmıyorsam araçta mercek var ama halojen varlar mevcuttu. Hem görsel hem de gece sürüşünde güvenlik sağlayacaktır. Mercek yoksa önermiyorum :)

Olur tabii ki hocam da elektrik tesisatını da elleyecekler zamanla bunlar başınıza problem açacak, tabii ki çok düzgün ustanız varsa düzgünce işçilik yapıp yapılabilir, fakat fabrika çıkışından sonra araca ne yaparsanız yapın beraberinde trimleri elektrik düzenini zamanla bozacaktır.
Yani zaten ben 1-2 sene max kullanıcam 1-2 sene o şekilde idare eder dersen yaptırayım.

İdare eder tabii ki hocam.

Aracınızda xenon farlar yok ise xenon far yapılabilir. Yanılmıyorsam araçta mercek var ama halojen varlar mevcuttu. Hem görsel hem de gece sürüşünde güvenlik sağlayacaktır. Mercek yoksa önermiyorum :)
Hiç bilgim yok ama Halojen diye biliyorum zaten. Klavuz kitabında xenon farın elektrik aksama sorun yarattığı yazıyordu bilemedim.

Hiç bilgim yok ama Halojen diye biliyorum zaten. Klavuz kitabında xenon farın elektrik aksama sorun yarattığı yazıyordu bilemedim.
Elektrik aksamı değişmesin yada bozulmasın isterseniz led ampullerde tercih edebilirsiniz.

Elektrik aksamı değişmesin yada bozulmasın isterseniz led ampullerde tercih edebilirsiniz.
Kısa farlar led sarı ampul var uzunlar sisler halojen :) az param olsa arka stopları değiştiricektim elite plus olanlardan takıcaktım.
Aradaki fark ;
Elite plus (led) :
3858-tucson-arka-lambas-coupe-led-2018-yl-uecretsiz-gemi-accent-elantra-i10-i20-santafe-tucson...jpg

Benimki : (halojen)
WhatsApp Image 2023-02-02 at 22.19.26.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İdare eder tabii ki hocam.
Başka böyle yapılabilicek değişikler yok mu?

Geri