Neler Yeni

Aracımı sattım BMW den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
Haklısın arkadaşım yeni yenidir sadece para olarak düşünme Allah aşkına anladık lüks araba istiyorsun ama bu arabalara beygiri yüksek diye o kadar para verme git 2.el Mercedes c serisi e serisi bak keyfine bak.
Mesajlarımı okumadan Sadece ilanlara bakarak yorum yaptığını düşünmeye başladım şuanda. Yazdığın yazıyla bunu anlıyorum benim için güç hp felan hiç önemli değil Tek Amacım konfor sırtım ağrıdığında araca binince o ağrının azalması gerekiyor. 2001 model S350 de bunu yaşadım. Ve bağlandım artık konfor istiyorum. Ama dışardada aklım kalsın istemiyorum. Bu 3 araç dışında öneriniz yoksa lütfen konuyu saptırmayalım.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Mesajlarımı okumadan Sadece ilanlara bakarak yorum yaptığını düşünmeye başladım şuanda. Yazdığın yazıyla bunu anlıyorum benim için güç hp felan hiç önemli değil Tek Amacım konfor sırtım ağrıdığında araca binince o ağrının azalması gerekiyor. 2001 model S350 de bunu yaşadım. Ve bağlandım artık konfor istiyorum. Ama dışardada aklım kalsın istemiyorum. Bu 3 araç dışında öneriniz yoksa lütfen konuyu saptırmayalım.
Mercedes e serisine bak insanların Mercedes dediği arabalar onlar.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
Merhaba arkadaşlar, 2017 model g30 bmw 520i aracımı garantisi bittiği için ve fiyatlarının baya yüksek olmasından kasko fiyatlarının uçuk kaçık oluşundan dolayı sattım. Şimdi 2010 model bmw 520 D almayı düşünüyorum. Hatasız boyasız kazasız düşük km bulursam almak isterim tabii ki ancak bu kasalar hakkında pek bilgim yok kronik sıkıntısı varmıdır. Uzun süre satmayı düşünmüyorum. en az 10 yıl binmeyi planlıyorum. Gidipte fransız araçlarına 300-400k vermekte istemiyor Gönlüm. Bütçe olarak pek sıkıntım yok ancak model olarak 2008 ve 2012 model arası premium kronik sıkıntısı olmayan tercihen dizel düşük km en yüksek 100k olabilir. Büyük kazası ve ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun olmaz. Yetkili servis bakımlı bir araç önerir misiniz?.

Belirttiğim bütçe 3 aşağı 5 yukarı olabilir.

@Denizgezen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda favorimde bu var .

Bu arabaya sorunsuz niye denmiş anlamadım çoğunda sandık motor var. Triger değişimi için bile motor indiriliyor diye biliyorum. Triger değişimi 10-15bine patlıyor diye kullanan tanıdık söylemişti. Neyse velhasılkelam alınmaz

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Merhaba arkadaşlar, 2017 model g30 bmw 520i aracımı garantisi bittiği için ve fiyatlarının baya yüksek olmasından kasko fiyatlarının uçuk kaçık oluşundan dolayı sattım. Şimdi 2010 model bmw 520 D almayı düşünüyorum. Hatasız boyasız kazasız düşük km bulursam almak isterim tabii ki ancak bu kasalar hakkında pek bilgim yok kronik sıkıntısı varmıdır. Uzun süre satmayı düşünmüyorum. en az 10 yıl binmeyi planlıyorum. Gidipte fransız araçlarına 300-400k vermekte istemiyor Gönlüm. Bütçe olarak pek sıkıntım yok ancak model olarak 2008 ve 2012 model arası premium kronik sıkıntısı olmayan tercihen dizel düşük km en yüksek 100k olabilir. Büyük kazası ve ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun olmaz. Yetkili servis bakımlı bir araç önerir misiniz?.

Belirttiğim bütçe 3 aşağı 5 yukarı olabilir.

@Denizgezen

Şuanda favorimde bu var .

Bilmiyorum ama ben Range yakıştırdım size.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,737
İsim
Yavuz
E60 ın dizelleri sıkıntılı. Belki 2008 üstü duzeltmislerdir. Yakit çok sıkıntı degilse lpgli halde soyluyorum 530i bakabilirsin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
Bu arabaya sorunsuz niye denmiş anlamadım çoğunda sandık motor var. Triger değişimi için bile motor indiriliyor diye biliyorum. Triger değişimi 10-15bine patlıyor diye kullanan tanıdık söylemişti. Neyse velhasılkelam alınmaz
triger 10-15k paramı 520i sadece kadran panel değişimine 35k para verdim. :)

E60 ın dizelleri sıkıntılı. Belki 2008 üstü duzeltmislerdir. Yakit çok sıkıntı degilse lpgli halde soyluyorum 530i bakabilirsin.
lpgli aracı kapımın önüne sokmam.

Mercedes e serisine bak insanların Mercedes dediği arabalar onlar.
e serisi orta segment kalıyor ben S serisi tercih ediyorum ancak aynı konforu Jeep sağlıyorsa ML 350 alırım dedim. Kullandım aşık oldum büyük ihtimalle ML 350 alıcam gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,279
İsim
Berkecan Ergin
triger 10-15k paramı 520i sadece kadran panel değişimine 35k para verdim. :)

lpgli aracı kapımın önüne sokmam.

e serisi orta segment kalıyor ben S serisi tercih ediyorum ancak aynı konforu Jeep sağlıyorsa ML 350 alırım dedim. Kullandım aşık oldum büyük ihtimalle ML 350 alıcam gibi gözüküyor.
Ben de çok araştırdım bunlarda zincir çıkıyor. Bu da motorun içinde motorun indirlmesi gerekiyor. Onu geçtim hangi ustaya sorduysam bulaşma boşver dedi. Bence ustan varsa sor soruştur. Zaten ilanlara bakarsan birçoğunda sandık motor var. Bunun motoru bmw nın belkide en sorunlu motorlarından biri

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Hakanbey
Ben de çok araştırdım bunlarda zincir çıkıyor. Bu da motorun içinde motorun indirlmesi gerekiyor. Onu geçtim hangi ustaya sorduysam bulaşma boşver dedi. Bence ustan varsa sor soruştur. Zaten ilanlara bakarsan birçoğunda sandık motor var. Bunun motoru bmw nın belkide en sorunlu motorlarından biri
bmw vazgeçtim zaten 3 tane ilan sordum onlara bi bakarsan sevinirim.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bence Facebook'a gir. Ordan bir BMW grubuna girip yazsan , daha çok ve daha net bilgiler alırsın.

Top Bottom