Neler Yeni

Aracımı sattım BMW den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
Arkadaşlar aklımda 3 araç var şuanda hangisini Tercih etmem gerek + ve - lerini yazarsanız sevinirim.
Amacım En üst seviye Konfor

1. araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-dogus-bakimli-pluscam-tavan-947999525/detay

2.araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-d5-adventure-sunroof-fulllll-960452219/detay

3. araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-49.000km-2006-mercedes-ml350-945038849/detay

bu 3 ünden birini düşünüyorum farklı araç önermeyin lütfen.

Artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim.
Attığın araçlardan sadece q7 yi 50 km kadar sürdüm çok güzel araç ama masrafı nedir ne çıkartır hiçbir bilgim yok malesef. Diğer attığın araçlarla fiyat farkı var tam bütçe versen alternatif bulalım?

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,554
İsim
Hakanbey
Attığın araçlardan sadece q7 yi 50 km kadar sürdüm çok güzel araç ama masrafı nedir ne çıkartır hiçbir bilgim yok malesef. Diğer attığın araçlarla fiyat farkı var tam bütçe versen alternatif bulalım?
bütçe olarak sorunum yok önemli olan araç parkedince aklım kalmasın istiyorum 1 milyonluk araç kullanıyordum 4 yıl kanser oldum. Bana en uygun konforlu 10 yıl idare edecek araç olsun yeter Yakıtı felan önemli değil.

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Bence alınır alınmaz demiyorum
Yılların verdiği yorgunluk var hocam üstlerinde
Zamanla kesin masraf çıkaracaktır ve s kasa sonuçta illa ki parça fiyatları da lükslüğüyle eşit olur yani iyi masrafta çıkarabilir çıkarmayabilir de
Bilemeyiz bunu . Bence daha yeni modelli garanti bir alman bakmak daha mantıklı olur
Alınma olarak alınacak bir kasa fakat Bu fiyata değmez @Denizgezen dediği gibi yılların arabası

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Berkecan Ergin
bütçe olarak sorunum yok önemli olan araç parkedince aklım kalmasın istiyorum 1 milyonluk araç kullanıyordum 4 yıl kanser oldum. Bana en uygun konforlu 10 yıl idare edecek araç olsun yeter Yakıtı felan önemli değil.
Böyle bir maddi imkanda böyle sorunun olmasıda ilginç. Gerçi istanbulda ben de arabayı nere bıraksam aklım oluyor sürekli bir olay. Birde benim araba farlardan dolayı daha çok aklım oluyor 😂 10 yıl idare etcek araba zor. Zaten 10 yıl iadere etsin diyorsanız o attığınız 3 modelde 20 yaşını devirmiş oluyor alınmaz kesinlikle

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Böyle bir maddi imkanda böyle sorunun olmasıda ilginç. Gerçi istanbulda ben de arabayı nere bıraksam aklım oluyor sürekli bir olay. Birde benim araba farlardan dolayı daha çok aklım oluyor 😂 10 yıl idare etcek araba zor. Zaten 10 yıl iadere etsin diyorsanız o attığınız 3 modelde 20 yaşını devirmiş oluyor alınmaz kesinlikle
Konuş kral.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar aklımda 3 araç var şuanda hangisini Tercih etmem gerek + ve - lerini yazarsanız sevinirim.
Amacım En üst seviye Konfor

1. araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...l-dogus-bakimli-pluscam-tavan-947999525/detay

2.araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-d5-adventure-sunroof-fulllll-960452219/detay

3. araç https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-49.000km-2006-mercedes-ml350-945038849/detay

bu 3 ünden birini düşünüyorum farklı araç önermeyin lütfen.

Artı ve eksilerini yazarsanız sevinirim.
Ben olsam Q7'i kesin incelerdim
Yılına yaşına göre mercedesten daha yakışıklı duruyor bence
Motoru kısmında da ikisininde kaputunu açıp bir kere dahi görmedim. Mercedesin km'si ve audiden daha temiz olması da kafa karıştırır.
Daha temiz daha az boyalı bir q7 daha mantıklı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,554
İsim
Hakanbey
Ben olsam Q7'i kesin incelerdim
Yılına yaşına göre mercedesten daha yakışıklı duruyor bence
Motoru kısmında da ikisininde kaputunu açıp bir kere dahi görmedim. Mercedesin km'si ve audiden daha temiz olması da kafa karıştırır.
Daha temiz daha az boyalı bir q7 daha mantıklı
Eyw kardeşim bende Q7 de kaldım. Çok saol akşam akşam yorduk senide.

DaffyGraphic

80+ Silver
amaç performans değil tamamen konfor sıfır pejo 2008 aldık eşime 100km yol yaptım her yerim tutuldu. Çok konforsuz verdiğimiz paraları haketmiyor. Birde en ful GT line sürümünü aldık en dolu paketi. O paralara böyle bir bmw alsam daha iyidi. Eşimin 2ci aracı olduğu için o kadar hissetmedi. Ancak ben tövbe bir daha fransız araçlarına binmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2021 model 5008-3008 ve 2008 gt line modeline bindim hiç biri 95 model e200 kadar konforlu değildi mesela. Ben akşam yorgun bir şekilde işten eve giderken o koltuklar beni gevşetmesi rahatlatması lazım. Fransızlara tövbe bir daha binmem. Motorcu bir ustamız var ona sordum yüksel modelli bmw ler şans işi dedi. Garanti istiyorsan sıfır passat al bak keyfine 10 yıl sorun yaşamazsın dedi biraz araştırdım olabilir ama test sürüşü yapıp şöyle en az 10km yol yapmam lazım konforunu test etmem gerekiyor. Şuan aklımda Passat 1.5 TSI R line paketler var bakalım hayırlısı.

Teşekkür ederim değerli yorumun için aslında f10 kasalar 525x drive paketleri hoşuma gidiyor ama fiyatları değecek seviyede değil o fiyatlara çıkmak istemiyorum aslında 1 otomobile 1 ev parası vermek istemiyor gönlüm. Oyüzden olabildiğince düşük fiyata en sorunsuz ve konforlu araca sahip olmak. Hepsi bu Benim için max hız önemli değil önemli olan TORK hani sollamalarda felan işimi görecek seviyede olsun konforlu rahat s320 kullandıysan o histen bahsediyorum :) gaza basınca topuklasın lag düşmesin 200km üstüne çıkmasada olur. Beklentim bu yönde.

@Denizgezen Sence bu araç nasıl :)

Beni anladığını düşünüyorum :)
Hocam bizim burda bunun,yılı 2011 82k km de TL'ye çevirdiğimde 284k ediyor.Bizim burd arabalar türkiyeye bakarsak azcık ucuz.(Azerbaycandayım) İlanda bu :

Top Bottom