yalnızArda
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yasin Taha Koçak
- İlgilendiği Kategoriler
- yazılım,oyun,teknoloji,bilgisayar
Arkadaşlar iyi günler yazılıma 2023 yaz ayında başlamıştım ve güzel gidiyordu ve hayatımda ilk defa aşık olmuştum. kısa kesmek gerekirse iyi gitmedi ve 9-10 aylık bir depresyona girdim yazılım adına birçok şeyi unuttum. yine çok da kötü değilim ama ilk günkü bilgiye sahip değilim. ilk başladığımda etrafımda hocalarım vardı bir sorunum olduğunda söylüyordum nasıl çalışacağım vb. ama şu an etrafımda hiç kimse yok konsola yeniden başladım bitirdikden sonra Unity geçeceğim bazı merak ettiğim şeyler var:
Evet uzun süre sonra tekrar başladım diye zorlanıyorum ama mesela for ile ilgili konuya baktım diyelim ChatGPT'den soru vermesini istiyorum ve bana veriyor yarısını yapıyorum bir kaçını yapamıyorum yani ChatGPT'nin sorunu başka konulara gidiyor array short gibi ondan başka nerede kendimi geliştirmek için sorular bulabilirim veya o konu hakkında örnek çözmeyi bırakıp ne zaman başka konuya geçmeliyim? Cidden çok karıştı bir konu hakkına kaç tane örnek yapmalıyım? Bu konuya bu kadar örnek yeter mi diye diye kendimi yiyorum tecrübeli biri varsa başlangıç yolu olarak bana tüyo, bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Evet uzun süre sonra tekrar başladım diye zorlanıyorum ama mesela for ile ilgili konuya baktım diyelim ChatGPT'den soru vermesini istiyorum ve bana veriyor yarısını yapıyorum bir kaçını yapamıyorum yani ChatGPT'nin sorunu başka konulara gidiyor array short gibi ondan başka nerede kendimi geliştirmek için sorular bulabilirim veya o konu hakkında örnek çözmeyi bırakıp ne zaman başka konuya geçmeliyim? Cidden çok karıştı bir konu hakkına kaç tane örnek yapmalıyım? Bu konuya bu kadar örnek yeter mi diye diye kendimi yiyorum tecrübeli biri varsa başlangıç yolu olarak bana tüyo, bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler.