OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,329
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun amacım yok pesi ben eski general mobile 4g ile oynuyordum muhtemelen açarlar.diye düşünüyorum
Oyun amacım yok pesi ben eski general mobile 4g ile oynuyordum muhtemelen açarlar.diye düşünüyorum
İşte maalesef öyle değil nakit vermezler bana parayı ne kadar yalvardım bilemezsin zamanında note 8 alıyordum parayı verin 2. el alıyım dedim kawga ettim olmadı vermiyorlar.200 de siz verin alın bunu![]()
Taktik vereyim sana.İşte maalesef öyle değil nakit vermezler bana parayı ne kadar yalvardım bilemezsin zamanında note 8 alıyordum parayı verin 2. el alıyım dedim kawga ettim olmadı vermiyorlar.
200 de siz verin alın bunu![]()
İnşallah işler.Taktik vereyim sana.
Bir 2500 liğı göster birde 2800 olan.
Sonra deki bütçemize bu var ama çok azcik daha ekleyebilsek her özelliği 3 kat daha iyi olan telefon var de.
Hangi oyunu açmaz bi söylesenem31 oyun açmaz o işlemciyle
Poco X3 çok önerildi tasarımı hoşuma gitti.2500 liraya kadar M21 ya da Redmi Note 9 öneririm.
İkisi de ihtiyacınızı karşılıyor rahatça. Yalnız M21 64 GB iken Note 9 128 GB.
Yani Note 9 almak daha mantıklı.
Daha üstlere çıkabilirsen M31, biraz daha çıkarsan Poco X3 NFC öneririm.
2000 TL dersen de GM20 Pro var o paraya.
Umarım faydalı olmuşumdur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi oyunu açmaz bi söylesene![]()
https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-modeller-xiaomi-poco-x3?sorting=price_asc#/ buyur bursan seç beğen al 1975tlden başlıyor 2000tlyede varPoco X3 çok önerildi tasarımı hoşuma gitti.
Bu kadar övdüler kötü yön söylebilir misin bu telefon hakkında.
Birde 2. elde 2k civarı sence 2. el alınabilir mi bu cihaz?
Tek kötü yanı biraz ağır olması onun dışında eksi bir tarafı yok.Poco X3 çok önerildi tasarımı hoşuma gitti.
Bu kadar övdüler kötü yön söylebilir misin bu telefon hakkında.
Birde 2. elde 2k civarı sence 2. el alınabilir mi bu cihaz?
Çok teşekkür ederim.Tek kötü yanı biraz ağır olması onun dışında eksi bir tarafı yok.
POCO NFC 3 iyi gibi bütçenizi pek bilmediğim için hem kamera ve pil iyi ayrıca 120 hzDostlar telefon almayı düşünüyorum ama çok param yok aradığım sadece 1-2 özellik var. Eğer güzelse 2. el bile bakarım.
-Kamerası iyi olsun cidden neredeyse tek beklentim kamerasının iyi olması.
-Batarya ömrü kısa olmasın, gün içinde yarı yolda bırakmasın.
-Oyun derdim yok, bamci felan oynamıyorum, pes kaldırsın yeter onu da zaten ayda 1 gibi giriyorum.
Bu kriterlere uygun alınabilecek en uygun fiyatlı telefon nedir?
Bütçe belirlemedim param yok ileriki zamanlarda bütçe belirleyeceğim ama şu anlık aklımda bir fikir oluşsun.