Aralarından hangi kulaklık daha iyi

Reaksiyon skoru
29

Arkadaşlar ilk kulaklıkta 7.1 surrond yazıyor yani ses kalitesi normal 7.1 kulaklıklara göre kötü mü yazılımla mı oluyor bu 7.1 yani 2. Kulaklık daha mı iyidir karar veremedim ayrıca 2.de gürültü önleme de var

Trust tabi ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ilk kulaklıkta 7.1 surrond yazıyor yani ses kalitesi normal 7.1 kulaklıklara göre kötü mü yazılımla mı oluyor bu 7.1 yani 2. Kulaklık daha mı iyidir karar veremedim ayrıca 2.de gürültü önleme de var
Kardeşim hiçbir kulaklıkta gerçek 7.1 yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.1 bir + dır.

Hangisi daha iyi bilemiyorum ama ikincinin mikrofonu çıkıyor muş işinize yararsa

Hocam ben rampage seçerdim hem şık tasarımlı hemde dediğin gibi gürültü engellemesi var eğer FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsan bayağı işine yarayan bir özellik :)

Trust daha iyi

Rampage in o ürünleri kesinlikle alınmaz.

Blizz tercih ederim, Abdullah abi Select hakkında şunu söylüyor:

Ekler

• select.png
    select.png
    249.8 KB · Hit: 57
Geri