Neler Yeni

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
telefonlarada el atsana be fiyatlar ateş pahası olmuş alamıyoruz adam akıllı bir telefon

memobeast

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Baran
asus gtx 1650 li bir laptop paylaşmıştın 6500₺'ye şuan bayağı yüksek durumda onu paylaşırsan çok sevinirim.

Alive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muzaffer Girgin
Lenovo IdeaPad 3 Ryzen 5 li Laptop indirim olursa çok güzel olur vallahi en son ki indirimi yakalayamadım alamadım şuanda bütçe var ama indirim bekliyorum

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,899
İsim
Kgn
Birkaç tane laptop.Birde Sanırım markalarla konuşuyordun abi 10000₺ altı laptop için onun sonucu ne oldu?

YiğitAysul

80+ Silver
Nzxt x63 veya iyi bir sıvı soğutma 280mm lik

Microsoft

80+ Bronze
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Apu işlemciler

mfurkant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Furkan Türkmen
Ryzen 5 5600x veya ryzen 7 5800x olsun abdullah abi lütfen ya :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Abi oyuncu kulaklığı çok iyi olur

WaxY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yunus Emre ERDEM
Haylou Solar LS05

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Monitör olsun 144 hz full hd

SSHarun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Durakoğlu

Umut Glgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut
Logitech g29 direksiyon seti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom