Abi kulaklıııkDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
B450 m s2hDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Abi net laptop kategorisinden gaming laptoplarDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
400 TL bandında Kulaküstü Bluetooth kulaklık.Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Kioxia exceria plus g2 1t olan indirime girse kasım amazon fiyatı olsa yeterli banaDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Void Elite yerine Razer Blackshark V2 X öneririm. Void elite alınmaz aynı fiyata yada 100-200 lira fazlaya V2 X varsa.corsair void elite