Neler Yeni

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
GTX 750 4GB GDDR5 ekran kartım var bunu 1.500 2000 e satsam şöyle güzelinden bir 3-4k lık render ve oyun performansı için ekran kartı indirimi isteriz aslında
Mesela GTX 1650-1660 modellerinden olabilir. Şu an tek ihtiyacım çalışabilmek için ekran kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Enes Çakır
İlgilendiği Kategoriler
Pc, donanım, yazılım, oyun
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
240hz 1080p yada 144hz 2k monitör olabilir marka model fark etmez

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
O kadar laptop indirimi oldu bide soğutucu indirim yapsan ne güzel olur

theali

80+ Bronze
Steelseries Arctis 7
Herhangi bir 144/165hz monitör
Rival 3 Wireless

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan Çetin
Gaming laptoplara özellikle asus un ve msı ın laptoplarına

rc522 nfc kart olabilir ve hc 05 veya hc 06 bluetooth modül olabilir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir kaç ay sonra adam akıllı bir monitörün indirime gelmesini isterdim 144-165 hz freesync destekli IPS panel fiyat performans

Gtx 1650 veya 1050ti ekran kartı tek fanli da olur oyun oynamak için işimizi görür. Valla duacin olurum

Teff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tevfik uzun
selamlar abdullah karşiiiim rtx 3060 kartlarda bir indirim yapsanda alsak yeni pc toplayacağım. Hatta yakın zamanda 3060 lı bir sistem toplayacak mısın direkt onu bekleriz.

OzanAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ozan Ali Balsoy
Kankam hep büyük ışıklı , kaba ve pahalı kasalar paylasiyorsun . Bu sefer senden daha sade bir mini itx kasa istiyoruz. İçine ekran kartı sığacak oyun oynatacak ama kibar olacak örneğin TV nin yanina koyup kullanabilicez mesela .tabi fiyati indirimli olması lazım 😁 yoksa heryerde var mini itx kasa . ( PowerSupley olsun ama içinde ) boş kasa dediysek bomboş olmasın 😁😁

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
HDD veya SSD
HDD 1 TB-500 GB olursa iyi olur.
SSD ise 240-250 kafii fiyat uygun olursa alacağım