Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
hayallerim(!)
Her hangi bir kasa olabilir
Her hangi bir kasa olabilir
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
lenovo legion 5 pro çok güzel laptop ama son zmanalrda acayip fiyatı arttı almayı çok istiyorum üniversite deyim laptop lazım bana güzel bi indirim olursa çok güzel olurDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
of beni görür müsün bilmiyorum abi, abi bana 8 gb laptop rami lazım rica edersem ayarlıyabilir misin bide abi mouse lazım böyle editör ve gamerler için bir mouse lazım bide abi 7.1 kulaklık lazım bana fakat benim sağ kulağım duymuyor yani çok az duyuyor yani ses kasabilir myiim bilmiyorum ama senden özellikle istediğim ricalarım ram ve mouseDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
3060 YA DA 3060 Tİ LI VE RYZEN 5-7 Lİ Bİ KASA İSTİYORUM ÇOK DA PAHALI OLMAZSA İYİ OLURDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
GTX 1050 veya ucuz ekran kartıDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgi
EKRAN KARTI3060 YA DA 3060 Tİ LI VE RYZEN 5-7 Lİ Bİ KASA İSTİYORUM ÇOK DA PAHALI OLMAZSA İYİ OLUR