Neler Yeni

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

KnightDavion

80+ Bronze
Trotec TTK 95E ve Trotec TTK 67E nem alma cihazlarının indirime girmesini isterim Abdullah Bey. 🙂 @Abdullah Hacıgül

Onurkc61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Herhangi bi kaliteli Bluetooth kulaklık ama kulak içli olanlardan

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Rog serisi kablosuz mouse olursa çok mutlu olurum valla

PinezHawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre DAĞCIOĞLU
İyi bir sistem + sıvı soğutma +mi band 6

Frazled

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Dönmez
Skill ripjawsV 8 gb ram veya 8 gb iyi bir ram

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bilgisayarı toparladım bir tek ram eksik, abdullah abi malum ram fiyatları baya baya uçtu 400 tllere dayandı valla 300-350 tl arası 8gb ram görmeyi isterim. :D

soukoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
Merhaba Abdullah abi seviliyorsun
Yeni videodaki gibi bir fiyat performans tablet ayarlayabilirsen çok iyi olur kız kardeşim ilkokul öğrencisi ona alacağım.
Kasa için ucuz RGB fan da çok iyi olur
Bir de mümkünse üst düzey oyuncu farelerinden (Logitech G Pro, Glorious O vs.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet yıldız
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Xbox Series S/X hoş olur,birden uçtu fiyatları

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
yusuf aybulut
650 - 750w arası moduler psu, performansı güzel sıvı ya da hava soğutma, 2tb m2 ssd, örgü kablolar, mekanik klavye, 3200mhz ve üstü ram, bir de şu 6 bin civarı asus laptop vardı herkesin kaçırdığı onu da aynı fiyata bir daha satsalar keşke :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom