Kesinlikle katılıyorum geçen sefer alamadım bu sefer almak istiyorumXpg SX8100'ü tekrar o fiyattan görmek güzel olurdu.
Kesinlikle katılıyorum geçen sefer alamadım bu sefer almak istiyorumXpg SX8100'ü tekrar o fiyattan görmek güzel olurdu.
Amd Ryzen 5 5600XDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
abi valla güzel bi laptop indirime girerse çok sevinirim ya 13 14k lık bi laptop inmesin mi 11k k laraDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Bluetooth kulaklık olabilir.Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
12k altına gaming dizüstü lütfen, 17,3 olursa tadından yenmez <3Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Abi hepsiburadada bir ASUS ROG bir laptop paylaşmıştın 6,500 tl civarı olan o gelirse seviniriz fiyatı önemli değil ama indirime girsinDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
GameBooster NITRO 120mm sıvı soğutucu, corsair 120mm sıvı soğutucu, James Donkey 712, steelseries kulaklık bunlardan herhangi biriDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler