Neler Yeni

Aralıklarla İnternetime Ping Giriyor! Ne Yapmalıyım?

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
internetime ara ara ping giriyor oynanmıcak seviyede 50 kere servis çağırdım adam birebir internet sağlayıcımız bunun için bişey yapamıyor dedi ben kendi çapımda napabilirim acaba bilgisayarla alakalı olabilir mi virüs vs kablolu bağlantı kullanıyorum

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
internetime ara ara ping giriyor oynanmıcak seviyede 50 kere servis çağırdım adam birebir internet sağlayıcımız bunun için bişey yapamıyor dedi ben kendi çapımda napabilirim acaba bilgisayarla alakalı olabilir mi virüs vs kablolu bağlantı kullanıyorum
Şöyle wifi ile test et telefondan eğer telefonda problem yoksa pc ile alakalıdır eskiden virüsten ara ara ping sorunu yaşıyordum.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
telden neyle test edicem ::
online oyunlar oyna pubg warzone gibi telefonlarda vardı sanırım onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

wtfast de kullanabilirsin belki işe yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Eğer wifi adaptörü kullanıyorsan iyi dinle bana dua edebilirsin. Wifi adaptörüm şu minnak usb gibi olan şeylerden. Kasanın arkasına taktığımda o kadar bana lanet ettiriyordu ki oyunlarda anlatamam. Bir usb uzatıcısı buldum. Wifi adaptörümü Uzatıcı kabloma taktım duvara bantladım(kasamdan yarım veya 1 metre yükseğe koydum kısacası) Sinyal alanı arttı muhtemelen ve 200 altına inmeyen pingim 40 üstüne çıkmıyor. Dene işe yarayacaktır.

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer wifi adaptörü kullanıyorsan iyi dinle bana dua edebilirsin. Wifi adaptörüm şu minnak usb gibi olan şeylerden. Kasanın arkasına taktığımda o kadar bana lanet ettiriyordu ki oyunlarda anlatamam. Bir usb uzatıcısı buldum. Wifi adaptörümü Uzatıcı kabloma taktım duvara bantladım(kasamdan yarım veya 1 metre yükseğe koydum kısacası) Sinyal alanı arttı muhtemelen ve 200 altına inmeyen pingim 40 üstüne çıkmıyor. Dene işe yarayacaktır.
kablolu bağlantı kullanıyorum
online oyunlar oyna PUBG warzone gibi telefonlarda vardı sanırım onlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

wtfast de kullanabilirsin belki işe yarar
bakıcam bro

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz