N NotGonna 80+ Bronze Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 1,562 Reaksiyon skoru 484 5 Temmuz 2022 #1 Amazon us dan bir klavye aldım bu gün gelicegi söyleniyor ama aramexin yorumlarına baktım çok berbat kullanan var mı daha önce
Amazon us dan bir klavye aldım bu gün gelicegi söyleniyor ama aramexin yorumlarına baktım çok berbat kullanan var mı daha önce
Aswium 80+ Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 380 Reaksiyon skoru 134 6 Temmuz 2022 #2 Ben bi kere ürün iade etmiştim ve aramex gelmişti almaya, 1 gün içerisinde hızlıca geldiler ve hizmet kalitesini beğendim.
Ben bi kere ürün iade etmiştim ve aramex gelmişti almaya, 1 gün içerisinde hızlıca geldiler ve hizmet kalitesini beğendim.
N NotGonna 80+ Bronze Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 1,562 Reaksiyon skoru 484 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Aswium yazmış: Ben bi kere ürün iade etmiştim ve aramex gelmişti almaya, 1 gün içerisinde hızlıca geldiler ve hizmet kalitesini beğendim. Devamı için tıklayın... 1 gün sonra getirdiler
Aswium yazmış: Ben bi kere ürün iade etmiştim ve aramex gelmişti almaya, 1 gün içerisinde hızlıca geldiler ve hizmet kalitesini beğendim. Devamı için tıklayın... 1 gün sonra getirdiler