Neler Yeni

Aranızda çatlaktan anlayan varsa bakabilrimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
arkadaşlar 4 gun once macta yere dustum bılek agrısıyla doktora gıttım rontgen cektıler (acile gittim saat 23 tü ) daha sonra doktor incelerken elinde catlak olabilir yarın ortapedi uzmanı görsün dedi hastane bize uzak oldugu ıcın gıdemedık ve arayada haftasonu gırdı bılek etrafım agrıyor catlakdan anlayan varsa fotolara bakabılırmı elımı alcılamadılar ve aktıf kullanıyorum

Ekler

• ykn 21.PNG
    ykn 21.PNG
    446.6 KB · Hit: 52
  • ykn.PNG
    ykn.PNG
    606.9 KB · Hit: 47

Aware

80+ Silver
Ne bilelim biz hocam bileğiniz çatlamış siz uzak diyorsunuz hastane ye gitmeyecekseniz bu parayı niye kazanılıyor binin taksiye gidin .

Aware

80+ Silver
Gidin hocam duramıyorum çok ağrıyor diyin gidin bune ya. Forum revire döndü iyice.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yagi taci
Benim serçe parmağıma futbol oynarken tekme gelmişti. Başta acıdı ve kısa sürede şişti. Ağrısı oluyor ama hayatına normal bir şekilde devam edebiliyorsun. Yapman gereken çatlak neredeyse orayı neredeyse hiç kullanmaman. Okulda yazı yazdığım için küçük bir iç kana olmuştu serçe parmağımda. Geçen senede potaya smaç basarken ellerim kaydı ve 2 metreden yere iki bileğimin üstüne düşmüştüm. Birinin solu birinin sağı ağrıyordu. Çatlak vs. var mıydı bilmiyorum şişlik yoktu sanırım. Sanki sol bileğim hafif şişmişti diye hatırlıyorum. İlk bir ay bileklerimi kullanmakta zorlanmıştım. bileğime dolgit krem sürüp sargı yapıyordum. Sonraki aylarda ise Basket topunu atarken bileğimde ağrı oluşuyordu ve arka kol çalışırken bileğimi zorlayamıyordum yine ağrı oluşuyordu. Bir yılda anca geçti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Rıza Altun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim serçe parmağıma futbol oynarken tekme gelmişti. Başta acıdı ve kısa sürede şişti. Ağrısı oluyor ama hayatına normal bir şekilde devam edebiliyorsun. Yapman gereken çatlak neredeyse orayı neredeyse hiç kullanmaman. Okulda yazı yazdığım için küçük bir iç kana olmuştu serçe parmağımda. Geçen senede potaya smaç basarken ellerim kaydı ve 2 metreden yere iki bileğimin üstüne düşmüştüm. Birinin solu birinin sağı ağrıyordu. Çatlak vs. var mıydı bilmiyorum şişlik yoktu sanırım. Sanki sol bileğim hafif şişmişti diye hatırlıyorum. İlk bir ay bileklerimi kullanmakta zorlanmıştım. bileğime dolgit krem sürüp sargı yapıyordum. Sonraki aylarda ise Basket topunu atarken bileğimde ağrı oluşuyordu ve arka kol çalışırken bileğimi zorlayamıyordum yine ağrı oluşuyordu. Bir yılda anca geçti.
şişlik vs olmadı elimde sadece agrıyor . doktorda gölge düşmediyse çatlak var demilşti . bu pazartesi GATA ya gidecegiz haftasonu bakmıyorlar sanırım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Henüz 1. Sınıfı yeni bitirdiğimden bir şey diyemem maalesef bilgi alanım dışında konu

onun dışında tek önerim assssla geciktirmeyin tedaviyi . Mümkünse başka bir hastaneye direk yarın gidin

Top Bottom