Ben besliyorum. Tüy döküyor tabi kuştan kuşa değişir diye düşünüyorum. Isırması da yine kuştan kuşa değişir. Başka soruların var ise sorabilirsin.Sultan papağanı beslemek zorlu ? Çok tüy döküyormu kablo kemiriyormu ? Çok ısırıyormu?
vitaminlerini herşeyini tam yapsam iyi beslesem sence ne kadar tüy döker evde astım hastası var çok sıkıntı olurmu hergün temizlemeyi planlıyorum ve kafes et çekmeceli çok geniş salma kafes olacakBen besliyorum. Tüy döküyor tabi kuştan kuşa değişir diye düşünüyorum. Isırması da yine kuştan kuşa değişir. Başka soruların var ise sorabilirsin.
Hocam insan gibi düşünün saçları genelde dökülen bir insan ne kullanırsa kullansın saçları dökülecektir. Bu durum sanş işi bir de Sultan Papağanları çok ciddi ilgi istiyorlar. Bir de salma kafes derken anlayamadım?vitaminlerini herşeyini tam yapsam iyi beslesem sence ne kadar tüy döker evde astım hastası var çok sıkıntı olurmu hergün temizlemeyi planlıyorum ve kafes et çekmeceli çok geniş salma kafes olacak
bu tür bir kafesHocam insan gibi düşünün saçları genelde dökülen bir insan ne kullanırsa kullansın saçları dökülecektir. Bu durum sanş işi bir de Sultan Papağanları çok ciddi ilgi istiyorlar. Bir de salma kafes derken anlayamadım?
Benim Kuşumda Isırma Huyu Yok Bu gün Tırnagını Keserken Derin Kesip Acımasına Rahmen Beni Isırmadı Ama Çok PişmaınımSultan papağanı beslemek zorlu ? Çok tüy döküyormu kablo kemiriyormu ? Çok ısırıyormu?
Bu Kafesi Kulanman Tavsiyem Bende Kulanıyorum Koşa Biliyor İçinde Benden Kaçıyor İçindebu tür bir kafes Alıntıyı görüntüle
Niye hortlattın konuyuBenim Kuşumda Isırma Huyu Yok Bu gün Tırnagını Keserken Derin Kesip Acımasına Rahmen Beni Isırmadı Ama Çok Pişmaınım
kabloları Seviyolar 3 aylık telefonumun Jarz Kablosunda Delik Açıtı bir Kulaklık bozdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu Kafesi Kulanman Tavsiyem Bende Kulanıyorum Koşa Biliyor İçinde Benden Kaçıyor İçinde
ben besliyorum 2 haftada bir temizle çok tüy dökmüyor kablo kemirmiyor ama kagıt ısırmayı çok seviyor ilk başta çok ısırıyordu ama alıştırdım şuan insan gibi olduSultan papağanı beslemek zorlu ? Çok tüy döküyormu kablo kemiriyormu ? Çok ısırıyormu?
Bazıları 2 günde bir kafesin altını değiştir diyordu ( her ne kadar ben üşensem de) cidden 2 haftada 1 yeterli mi ?ben besliyorum 2 haftada bir temizle çok tüy dökmüyor kablo kemirmiyor ama kagıt ısırmayı çok seviyor ilk başta çok ısırıyordu ama alıştırdım şuan insan gibi oldu