Neler Yeni

Aranızda sultan papağanı besleyen vatmı

.RBO.

80+ Silver
Sultan papağanı beslemek zorlu ? Çok tüy döküyormu kablo kemiriyormu ? Çok ısırıyormu?

Son düzenleme:

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Kemirme ve ısırılma olayları tamamen yetiştirilmesi bide senin tüy dökmene bi çözüm bulamadım dostum.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Muhabbet kuşu besliyorum ama papağanlarada az çok hakimim. Tüyü sen mi döküyorsun kuş mu? Sen döküyorsan bir doktora görün. Isırma olayı ise eğitilmesine bağlı. Erkek almanızı öneririm daha kolay eğitilir.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Sultan papağanı beslemek zorlu ? Çok tüy döküyormu kablo kemiriyormu ? Çok ısırıyormu?
Ben besliyorum. Tüy döküyor tabi kuştan kuşa değişir diye düşünüyorum. Isırması da yine kuştan kuşa değişir. Başka soruların var ise sorabilirsin.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben besliyorum. Tüy döküyor tabi kuştan kuşa değişir diye düşünüyorum. Isırması da yine kuştan kuşa değişir. Başka soruların var ise sorabilirsin.
vitaminlerini herşeyini tam yapsam iyi beslesem sence ne kadar tüy döker evde astım hastası var çok sıkıntı olurmu hergün temizlemeyi planlıyorum ve kafes et çekmeceli çok geniş salma kafes olacak

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
vitaminlerini herşeyini tam yapsam iyi beslesem sence ne kadar tüy döker evde astım hastası var çok sıkıntı olurmu hergün temizlemeyi planlıyorum ve kafes et çekmeceli çok geniş salma kafes olacak
Hocam insan gibi düşünün saçları genelde dökülen bir insan ne kullanırsa kullansın saçları dökülecektir. Bu durum sanş işi bir de Sultan Papağanları çok ciddi ilgi istiyorlar. Bir de salma kafes derken anlayamadım?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben besliyorum. O da bir canlı olduğu için bakımında zorluklar var tabi ki. Mesela çok duygusallar diyebilirim.
Mutlaka her gün kafesten çıkartmanı öneririm, yoksa küsebiliyorlar. Hatta strese girip tüylerini yolan bile var.
Ayrıca her kuşta olduğu gibi tırnakları da kesilmeli yoksa kırılarak kanayabilir. Araştırarak detayları öğrenebilirsin.
Kötü davranırsan en uysal muhabbet kuşu bile bir süre sonra ısırır. Ancak kendine alıştırırsan kesinlikle ısırmaz.
Benim kuşum şimdiye kadar hiç kablo ısırmadı. Ancak bunlar robot değil, farklılık gösterebilirler.
Bir de ufak bir taktik vereyim. Kanatlarına, ayaklarına ve kuyruklarına dokunma, hiç sevmiyorlar. :)

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam insan gibi düşünün saçları genelde dökülen bir insan ne kullanırsa kullansın saçları dökülecektir. Bu durum sanş işi bir de Sultan Papağanları çok ciddi ilgi istiyorlar. Bir de salma kafes derken anlayamadım?
bu tür bir kafes
kafes.jpg

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
Benim Kuşumda Isırma Huyu Yok Bu gün Tırnagını Keserken Derin Kesip Acımasına Rahmen Beni Isırmadı Ama Çok Pişmaınım
kabloları Seviyolar 3 aylık telefonumun Jarz Kablosunda Delik Açıtı bir Kulaklık bozdu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Kafesi Kulanman Tavsiyem Bende Kulanıyorum Koşa Biliyor İçinde Benden Kaçıyor İçinde

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim Kuşumda Isırma Huyu Yok Bu gün Tırnagını Keserken Derin Kesip Acımasına Rahmen Beni Isırmadı Ama Çok Pişmaınım
kabloları Seviyolar 3 aylık telefonumun Jarz Kablosunda Delik Açıtı bir Kulaklık bozdu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu Kafesi Kulanman Tavsiyem Bende Kulanıyorum Koşa Biliyor İçinde Benden Kaçıyor İçinde
Niye hortlattın konuyu

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
ben besliyorum 2 haftada bir temizle çok tüy dökmüyor kablo kemirmiyor ama kagıt ısırmayı çok seviyor ilk başta çok ısırıyordu ama alıştırdım şuan insan gibi oldu
Bazıları 2 günde bir kafesin altını değiştir diyordu ( her ne kadar ben üşensem de) cidden 2 haftada 1 yeterli mi ?

Top Bottom