Aras kargo faciası Ürün yok

Evet gene klasik bir Aras kargo sorunuylayiz .d WHATGEEK siparişim zorla 25 günde trye gelmişken Aras kargo dağıtıma çıkardı ürünü teslim etmeden teslim gösterdi bı muhatap yok tahminen ürünü kaybettiler yada aradan biri ürünün üstüne çökmeye çalışıyor sizce napmaliyim @TinerciAlper @Dokei @Isofyan
@Renz @yaman..k @freygasm @Cavuskerem
Tüm tanıdığım hocaları etiketliyim dedim :D
Amazondan ürün istediğimde Aras getirmişti hatırlarsınız, Aras kargo aynısını yaşatmışdı müşteri desteğe gittim 2 kez o yüzden. Aynı gün tekrar dağıtıma çıkardılar öyle geldi.

Amazondan ürün istediğimde Aras getirmişti hatırlarsınız, Aras kargo aynısını yaşatmışdı müşteri desteğe gittim 2 kez o yüzden. Aynı gün tekrar dağıtıma çıkardılar öyle geldi.
Valla aradım bu seferde dağıtımda dedi hejsjdjdjdkf 2 temsilcinin birbirinden haberi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya birde teslim yöntemi TC kimlik no ile demiş lan ürün gelmedi nasıl TC ile dogruladiniz bana verdiniz

Benim de başıma geldi aynı olay Aras'ta :D Aynı ürün, 2 ayrı günde teslim edildi olarak gözüktü ve mesajı geldi. 2. Veya 3. gün akşam 8 gibi geldi kargo. Tabii ben Twitter ve Instagram üzerinden şikayette bulundum.

Şimdi ariyorum tekrardan dağıtıcı numaraisn isticem bakalım

ben 2 gün ara ile alabilmiştim de sizin ürün yd amazondan gelmiyor o yüzden sürekli aramanızda fayda var paketi acil diye işaretlesinler
Valla bkaicam hocam hayırlısı gelsin de yeter

Benim de başıma geldi aynı olay Aras'ta :D Aynı ürün, 2 ayrı günde teslim edildi olarak gözüktü ve mesajı geldi. 2. Veya 3. gün akşam 8 gibi geldi kargo. Tabii ben Twitter ve Instagram üzerinden şikayette bulundum.
Valla şikayet vara yazicam bugün gelmezse ben mi ugrascam bide firma ugrassin

aras kargodan baska bi ürünüm geldi bende abi ye sordum kapıda sipariş numarasını versene filan dedi aldı buraya ben bakıyorum bi sorup sorusturup bilgi veririm sana dedi hayırlısı artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre
Geri