- Reaksiyon skoru
- 8,786
çoğu kapının önüne atıp geçiyor ben hiç kod verdiğimi hatırlamıyorum Aras daİyi de sana kod gelmedi mi teslimat için o kod olmadan nasıl sana teslim edilmiş yapabiliyorlar![]()
çoğu kapının önüne atıp geçiyor ben hiç kod verdiğimi hatırlamıyorum Aras daİyi de sana kod gelmedi mi teslimat için o kod olmadan nasıl sana teslim edilmiş yapabiliyorlar![]()
Valla ya bıktım gelsin el konsolu aldık inceleme yapicaz 27 günü geçtiçoğu kapının önüne atıp geçiyor ben hiç kod verdiğimi hatırlamıyorum Aras da
Amazondan ürün istediğimde Aras getirmişti hatırlarsınız, Aras kargo aynısını yaşatmışdı müşteri desteğe gittim 2 kez o yüzden. Aynı gün tekrar dağıtıma çıkardılar öyle geldi.Evet gene klasik bir Aras kargo sorunuylayiz .d WHATGEEK siparişim zorla 25 günde trye gelmişken Aras kargo dağıtıma çıkardı ürünü teslim etmeden teslim gösterdi bı muhatap yok tahminen ürünü kaybettiler yada aradan biri ürünün üstüne çökmeye çalışıyor sizce napmaliyim @TinerciAlper @Dokei @Isofyan
@Renz @yaman..k @freygasm @Cavuskerem
Tüm tanıdığım hocaları etiketliyim dedim![]()
Valla aradım bu seferde dağıtımda dedi hejsjdjdjdkf 2 temsilcinin birbirinden haberi yokAmazondan ürün istediğimde Aras getirmişti hatırlarsınız, Aras kargo aynısını yaşatmışdı müşteri desteğe gittim 2 kez o yüzden. Aynı gün tekrar dağıtıma çıkardılar öyle geldi.
Şubeye git konuş oradaEvet gene klasik bir Aras kargo sorunuylayiz .d WHATGEEK siparişim zorla 25 günde trye gelmişken Aras kargo dağıtıma çıkardı ürünü teslim etmeden teslim gösterdi bı muhatap yok tahminen ürünü kaybettiler yada aradan biri ürünün üstüne çökmeye çalışıyor sizce napmaliyim @TinerciAlper @Dokei @Isofyan
@Renz @yaman..k @freygasm @Cavuskerem
Tüm tanıdığım hocaları etiketliyim dedim![]()
Akşama kadar beklicem son aradigin temsilci dagitidma dedi gelmezse yarın sabahtan giderinŞubeye git konuş orada
Kesin çözüm gitmek olur hocamAkşama kadar beklicem son aradigin temsilci dagitidma dedi gelmezse yarın sabahtan giderin
ben 2 gün ara ile alabilmiştim de sizin ürün yd amazondan gelmiyor o yüzden sürekli aramanızda fayda var paketi acil diye işaretlesinlerAkşama kadar beklicem son aradigin temsilci dagitidma dedi gelmezse yarın sabahtan giderin
Valla bkaicam hocam hayırlısı gelsin de yeterben 2 gün ara ile alabilmiştim de sizin ürün yd amazondan gelmiyor o yüzden sürekli aramanızda fayda var paketi acil diye işaretlesinler
Valla şikayet vara yazicam bugün gelmezse ben mi ugrascam bide firma ugrassinBenim de başıma geldi aynı olay Aras'taAynı ürün, 2 ayrı günde teslim edildi olarak gözüktü ve mesajı geldi. 2. Veya 3. gün akşam 8 gibi geldi kargo. Tabii ben Twitter ve Instagram üzerinden şikayette bulundum.
Aradım şubeyi nsjsjejdj gene dağıtımda akşam gelcek diyo lan dagiticinin haberi yok üründen kesin kayıp yaŞikayetvar a yazdım yarında gidicem tekrar şubeye illa ugrasicam